Kaikki yrityksesi rekrytointitarpeisiin

Tutustu laajaan palveluntarjontaamme ja löydä itsellesi sopivat palvelut! Tarvittaessa räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

6 hyvää syytä valita Eilakaisla

Asiakkaamme ovat meihin ja palveluihimme tyytyväisiä. Sitä tavoittelemme jatkossakin – takuulla.

Alan luotettavin ja tunnetuin henkilöstöpalvelualan yritys

1. Alan luotettavin ja tunnetuin henkilöstöpalvelualan yritys *

ja toimialaosaamisemme on kattava.

Saamme jatkuvasti yli 4.4/5 ylittävän tyytyväisyysarvion

2. Saamme jatkuvasti yli 4.4/5 ylittävän tyytyväisyysarvion

kuukausittaisessa asiakastyytyväisyyskyselyssämme.

Vuokrahenkilöstön ammattitaito on arvioitu parhaimmaksi *

3. Vuokrahenkilöstön ammattitaito on arvioitu parhaimmaksi *

ja kauttamme rekrytoit työntekijän nopeastikin.

Tunnemme työehtosopimukset ja työlainsäädännön

4. Tunnemme työehtosopimukset ja työlainsäädännön

Kanssamme on turvallista toimia.

Olemme asiakaslähtöinen ja vastuullinen kumppani

5. Olemme asiakaslähtöinen ja vastuullinen kumppani

Asiakaskeskeisyys, paras palvelukokemus ja turvallinen työnantaja.

Olemme suomalainen perheyritys vuodesta 1971

6. Olemme suomalainen perheyritys vuodesta 1971

ja olleet jo yli 150 000 suomalaisen työuran varrella.

Lue meistä lisää

* Taloustutkimus Oy:n valtakunnallinen TEP2017 -tutkimus, 8.9. – 6.11. 2017.

Palvelualueet

Tarjoamme osaajia laajasti eri palvelu- ja toimialueille ja pitkän historiamme ansiosta eri alojen liiketoiminta on meillä hyvin hallussa.  Esimerkiksi seuraavien alojen asiantuntijat löydämme yrityksellesi.

Toimisto- ja asiakaspalvelu

Kauttamme saat asiakaspalveluusi esimerkiksi osaavia assistentteja ja aulapalveluhenkilökuntaa. Myös ulkoistetut ratkaisut!

Rahoitus ja vakuutus

Löydä osaavat rahoitusalan ammattilaiset ja vakuutusalan asiantuntijat kauttamme. Voimme auttaa jopa kokonaisen tiimin palkkaamisessa esimerkiksi kehitysprojektiin. Kerro haasteestasi!

Myynti ja markkinointi

Onko haasteenasi tuotteiden tai palvelujen tehokkaampi myynti tai markkinointi? Me löydämme sinulle osaavan myynti- tai markkinointipäällikön – tai molemmat!

IT, henkilöstö- ja taloushallinto

Osaavaa ja tarkkaa kirjanpitäjää ja hyvin lukuja analysoivaa talouspäällikköä tarvitaan aina! Teknologian kehityksessä mukana pysyvällä IT-asiantuntijalla on aina paikkansa. Myös HR-ammattilaisen työkenttä on laaja – avullamme valitset juuri yrityksesi rooliin sopivan henkilön.

Teollisuus ja logistiikka

Tuotannon ruuhkahuippu on usein tiedossa, mutta muut henkilöstöön liittyvät vaihtuvat tilanteet eivät aina ole ennustettavia. Me autamme sekä nopeasti että laadukkaasti niin tilapäistyövoiman löytämisessa kuin erikoisosaajankin haussa.

Farmasia

Erityisesti olemme saaneet kiitosta osaavista ja asiakaspalveluhenkisistä farmaseuteista. Tämän päivän apteekki on palvelutalo. Myös muut lääkealan asiantuntijat kauttamme.

Asiakastarinat

Lue asiakkaidemme kokemuksista kumppanuudestamme ja kuinka olemme auttaneet heitä löytämään oikeat osaajat oikeaan aikaan!

Tero Lausala

Eilakaislan avulla olemme saavuttaneet omia tavoitteitamme, sillä heidän verkostostaan olemme löytäneet tärkeitä osaajia avaintehtäviimme

- Tero Lausala, toimitusjohtaja / Suomalaisen Työn Liitto Lue koko tarina
Tiina Hildén

Prosessi käynnistyi heti ja saimme Eilakaislalta sopivia ehdokkaita vaativaan hakuumme ja lopulta tiimiimme erittäin motivoituneen ja ammattitaitoisen henkilön.

- Ari Huilaja, järjestelmäkehityspäällikkö , / Antell Lue referensseistämme
maaliskuuta 23, 2018
Oulussa järjestettävästä Tarvikko nää töitä? -tapahtumasta löydät satoja avoimia työpaikkoja 16 eri henkilöstöpalveluyrityksen tarjoamana. Tule hakemaan hyviä vinkkejä työnhakuun, sekä juttelemaan työllistymismahdollisuuksista kanssamme! Tapahtuma...
maaliskuuta 21, 2018
Eilakaisla tavoittelee strategiansa mukaisesti kasvua, minkä johdosta organisaatiota on vahvistettu useilla eri henkilöstönimityksillä. Vuoden vaihteessa ja alkuvuoden 2018 aikana on panostettu muun muassa digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen...
maaliskuuta 14, 2018
Avoin työhakemus laaditaan silloin kun potentiaalista työantajaa lähestytään ilman tarkkaa tietoa avoimesta työpaikasta. Kuinka avoin työhakemus sitten laaditaan ja minkälaisia asioita avoimen työhakemuksen pitäisi sisältää? Lue vinkkimme! 1. Avaa...
maaliskuuta 1, 2018
Mahdollisuuksien päivä -messut Jyväskylässä kokoaa yhteenä oppilaitoksia, työnantajia, yrittäjiä, työllisyyspalveluita sekä muita toimijoita. Messut järjestetään torstaina 8.3.2018 klo 13.00–16.00. Tapahtumapaikkana on Veturitallit, osoitteessa...