vuosirenkaat
#Eilakaisla50
#Paremmantyöelämänhaaste
 

Juhli kanssamme hyvää työtä!

Juhlistamme 50-vuotista taivaltamme lahjoittamalla aikaamme ja osaamistamme projekteihin, joiden avulla rakennetaan sosiaalisesti vastuullisempaa työelämää.

 

Tutustu valikoituihin hankkeisiin

Osallistu paremman työelämän haasteeseen

 

Me Eilakaislalla olemme yhdistäneet hyviä työpaikkoja ja erinomaisia työntekijöitä jo 50 vuoden ajan. Se tarkoittaa yhteensä yli 150 000 solmittua työsopimusta. Olemmekin kotimaassa alan kokenein toimija ja tiedämme, että suomalainen työelämä ei ole vielä lähimainkaan valmis.

Valitsimme sosiaalisen vastuullisuuden henkilöstömme aloitteesta Eilakaislan 50-vuotisjuhlavuoden kantavaksi teemaksi. Meille se tarkoittaa yhteiskunnallista vastuuta, auttamista ja esimerkiksi työllistämisen sekä paremman ja tasa-arvoisen työelämän edistämistä.

Parempi työelämä rakennetaan yhdessä.

Potentiaalisia kohteita ja aiheita on loputon määrä, joten keräsimme kevään aikana yleisöltä ehdotuksia, jotta voimme kohdistaa juhlavuosiprojektin hyvän työaikamme juuri oikeisiin kohteisiin. Eilakaislan esiraati valitsi seitsemän meille lähetettyä ehdotusta, jotka nostettiin toukokuussa yleisölle äänestettäviksi. 

Äänestyksen voittivat työttömäksi jääneiden työllistymisen tukeminen, kehitysvammaisten palkkauksen tukeminen sekä monimuotoisuuden haastekampanja yrityksille. Hankkeiden avulla voimme auttaa yksilöä, ryhmää ja yhteiskuntaa kohti parempaa työelämää. Kolme voittajahanketta tullaan toteuttamaan syksyn 2021 aikana. 

Työ on tärkeää, hyvä työelämä vielä tärkeämpää.

Me juhlimme 50-vuotista taivaltamme tekemällä hyvää työtä.

 

1. Päättynyt: Ehdota toimenpidettä

26.2.-30.4.
Keräsimme ratkaisuehdotuksia työelämän tärkeisiin kehityskohtiin. Valitsimme toukokuussa äänestykseen toteutuskelpoisimmat ehdotukset ja sitoudumme toteuttamaan niistä vähintään kolme.

2. Päättynyt: Äänestä suosikkiasi

17.5.-31.5.
Nostimme seitsemän esiraadin valitsemaa finalistia äänestykseen.

3. Nauti työn hedelmistä

1.6.-31.12.
Toteutettaviksi hankkeiksi valikoituivat työttömäksi jääneiden työllistymisen tukeminen, kehitysvammaisten palkkauksen tukeminen sekä monimuotoisuuden haastekampanja yrityksille. Hankkeet ovat nyt suunnitteluvaiheessa ja kerromme niiden etenemisestä syksyn aikana.

Tutustu voittajaprojekteihin

Valitut hankkeet ovat nyt toteutusvaiheessa. Tässä lyhyet kuvaukset valituista kohteista ja projektien tavoitteista:

Työllistymisen tukeminen

Projektin tavoitteena on tukea esimerkiksi koronan takia työttömäksi jääneitä työnhaussa. Projekti toteutetaan henkilökohtaisena työnhakuvalmennuksena, johon olemme keränneet osallistujia. Tiedossa on myös muuta työnhakua ja työllistymisestä tukevaa sisältöä! Tutustu projektiin tarkemmin täällä!

Monimuotoisuuden haastekampanja

Kampanjassa keräämme yrityksiltä kokemuksia ja konkreettisia esimerkkejä siitä, miten he ovat edistäneet työyhteisönsä monimuotoisuutta.

Ensimmäisenä askeleena hankkeessa toteutamme kyselyn, jolla keräämme infoa monimuotoisista työyhteisöistä, konkreettisista esimerkkejä sekä monimuotoisuuden tuomia etuja. Vastaa monimuotoisuutta koskevaan kyselyymme täällä!

Kehitysvammaisten palkkauksen tukeminen

Kampanja toteutetaan keräämällä keinoja ja vinkkejä siihen, kuinka jokainen voi olla edesauttamassa kehitysvammaisten työllistymistä. Projekti toteutetaan yhteistyössä Väylä ry:n kanssa.

Kampanjasivu>

Osallistu somessa!

Haastamme sinut osallistumaan juhlavuoden aikana keskusteluun paremman työelämän puolesta. Tulemme jakamaan kuukausittaisen some-haasteen, jolla toivomme herättelevämme ajatuksia työelämän parantamiseksi!

Jaa myös oma Eilakaisla-muistosi 50 vuoden taipaleelta. ❤

Osallistu juhlavuoden keskusteluun hashtageilla #Eilakaisla50 ja #paremmantyöelämänhaaste

Tämän hetkinen #paremmantyöelämänhaaste: Visualisoi emojeilla unelmiesi monimuotoinen työyhteisö!


Menneet haasteet: 

- Jaa paras oppisi työelämästä, jonka olisit halunnut tietää jo ensimmäisessä työpaikassasi.

- Kerro kolmella sanalla parhaat vinkkisi työhyvinvointiin etätyössä.

- Kerro lyhyesti, mikä tekee työnhakukokemuksesta onnistuneen?

- Kerro yhdellä lauseella, millaiset asiat voisivat mielestäsi lisätä työn merkityksellisyyttä omalla alallasi.

- Kerro yhdellä sanalla, mikä on hyvän johtajan yllättävin ominaisuus!

- Kerro yhdellä lauseella, mitä pitäisi poistaa, jotta tasa-arvo toteutuisi työelämässä.

 

LinkedIn | Twitter | Facebook | Instagram