Eilakaisla on vastuullinen henkilöstöpalveluiden toimittaja

Eilakaislan arvot ovat toimintamme perusta. Yrittäjyys, taloudellisuus, asiakaskeskeisyys, laatu ja jatkuva kehittyminen muodostavat kivijalan vastuulliselle toiminnalle.

Ne näkyvät asiakaspalvelussamme kaikille – sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. Käytännössä vastuullisuus tarkoittaa esimerkiksi sitä, että huolehdimme henkilöstöpalvelujemme täyttävän asiakkaan odotukset ja löydämme asiakkaillemme oikeat osaajat. Työntekijän kannalta vastuullisuus tarkoittaa esimerkiksi työehtosopimusten noudattamista ja heidän työterveydestään huolehtimista.

Tero Lausala

Eilakaislan konsultit tuntevat työkulttuurimme ja osaavat arvioida, miten henkilö sopeutuu juuri meidän organisaatioomme.

- Tero Lausala, toimitusjohtaja / Suomalaisen Työn Liitto Lue koko tarina
Riitta Berghroth

Eilakaisla pitää työntekijöistään kiinni ja työntekijöitä arvostetaan oikeasti. Se merkitsee todella paljon.

- Riitta Berghroth, eilakaislalainen moniosaaja Lue koko tarina

Taloustutkimuksen TEP-tutkimuksen kärjessä henkilöstöpalveluissa

Taloustutkimuksen jo vuodesta 1984 toteuttama TEP–tutkimus tutkii valtakunnallisesti työelämän päättäjien näkemyksiä eri toimialojen palvelutoimittajien vahvuuksista ja heidän asemastaan suhteutettuna kilpailijoihin.

Myös TEP 2016-tutkimuksessa Eilakaisla sijoittui kärkeen, ja erityisen vahvasti olemme pärjänneet palveluvalikoimassa, työntekijöidemme ammattitaidossa ja tunnettuudessa. Yrityspäättäjät ovat arvostaneet Eilakaislan alan yritysten kärkeen myös luotettavuudessa ja palvelunopeudessa.

Lue tiedotteemme TEP-tutkimuksesta >

Tunnemme lainsäädännön ja työehtosopimusten koukerot, osallistumme ja vaikutamme

Eilakaisla on myös Elinkeinoelämän Keskusliittoon (EK) kuuluvan Palvelualojen Toimialaliiton jäsen.

Noudatamme suhteessa työntekijään työlainsäädännön ja viranomaismääräysten lisäksi kulloinkin sovellettavaksi tulevaa työehtosopimusta sekä kansainvälisen työvoimavuokrausalan yhteisjärjestön CIETT:n vahvistamia periaatteita. Lisäksi olemme jäseninä mm. Perheyritysten liitossa ja kauppakamaritoiminnassa ympäri Suomen.

Kehittämällä ja parantamalla toimintaamme varmistamme asemamme henkilöstöpalvelualan tunnetuimpana, arvostetuimpana ja yrityskuvaltaan parhaana yrityksenä sekä alan edelläkävijänä.

Turvallisen liiketoiminnan takuuna myös erinomaiset taloudelliset tunnusluvut

Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaan Eilakaisla Oy on vuosina 2007-2017 kuulunut Suomen Vahvimmat Platina® kärkiyritysten joukkoon.

Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina® -sertifikaatin käyttöoikeuden saa vain yritys, joka on kuulunut yhtäjaksoisesti vähintään kolme vuotta luottoluokituksen kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA, AA+). Luokitus on merkki Eilakaislan pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.