Eilakaisla on vastuullinen henkilöstöpalveluiden toimittaja

Eilakaislan arvot ovat toimintamme perusta. Yrittäjyys, taloudellisuus, asiakaskeskeisyys, laatu ja jatkuva kehittyminen muodostavat kivijalan vastuulliselle toiminnalle.

Arvomme näkyvät asiakaspalvelussamme kaikille – sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme. Käytännössä vastuullisuus tarkoittaa esimerkiksi sitä, että huolehdimme henkilöstöpalvelujemme täyttävän asiakkaan odotukset ja löydämme asiakkaillemme oikeat osaajat. Työntekijän kannalta vastuullisuus tarkoittaa esimerkiksi työehtosopimusten noudattamista ja heidän työterveydestään huolehtimista.

Eilakaisla on myös mukana Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n "Työ ei syrji" -kampanjassa, jossa rakennetaan yhdessä tasa-arvoista työkulttuuria, missä työ puhuu puolestaan. Haluamme olla mukana varmistamassa, että työntekijämme tuntevat tulevansa kohdelluksi oikeudenmukaisesti.

Tero Lausala

Eilakaislan konsultit tuntevat työkulttuurimme ja osaavat arvioida, miten henkilö sopeutuu juuri meidän organisaatioomme.

- Tero Lausala, toimitusjohtaja / Suomalaisen Työn Liitto Lue koko tarina
Riitta Berghroth

Työskentely Eilakaislalla on ollut erittäin joustavaa, sillä opintojen ja toisen työpaikan yhdistäminen kuvioon on sujunut ongelmitta.

- Ilkkamarkus Perälä, Marketing Trainee Lue koko tarina

Ylpeästi Avainlipun kantaja jo vuodesta 2005

Eilakaisla on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja suomalaisena perheyhtiönä ylpeästi kantanut Avainlippua jo vuodesta 2005 edistäen Suomessa tehtävän työn arvostusta.

Avainlippumerkki on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo, että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Avainlipun käyttöoikeus voidaan myöntää Suomessa toimivan, Suomalaisen Työn Liiton jäsenyhteisön palveluille tai niiden yhdistelmille, jotka on valmistettu tai tuotettu Suomessa. Yrityksellä tulee olla merkittävä kotimainen omistusosuus ja Suomessa toimiva johto sekä pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Avainlippuun liitetään paljon positiivisia ominaisuuksia kuten suomalaisuus, laadukkuus, työllistävyys ja vastuullisuus. Avainlippu auttaa valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon. Katso video >

Tunnemme lainsäädännön ja työehtosopimusten koukerot, osallistumme ja vaikutamme

Eilakaisla on myös Elinkeinoelämän Keskusliittoon (EK) kuuluvan Palvelualojen Toimialaliiton jäsen.

Noudatamme suhteessa työntekijään työlainsäädännön ja viranomaismääräysten lisäksi kulloinkin sovellettavaksi tulevaa työehtosopimusta sekä kansainvälisen työvoimavuokrausalan yhteisjärjestön CIETT:n vahvistamia periaatteita. Lisäksi olemme jäseninä mm. Perheyritysten liitossa ja kauppakamaritoiminnassa ympäri Suomen.

Kehittämällä ja parantamalla toimintaamme varmistamme asemamme henkilöstöpalvelualan tunnetuimpana, arvostetuimpana ja yrityskuvaltaan parhaana yrityksenä sekä alan edelläkävijänä.