Monipuolisia uramahdollisuuksia

Matka Eilakaislalla voi olla lyhyt opiskelujen ohessa tapahtuva pyrähdys tai vuodesta toiseen jatkuva, elämänmittainen oppimisretki. Toki osa työntekijöistä vain käännähtää neuvotteluhuoneessa rekrytointitoimeksiannon haastattelussa ja jatkaa matkaansa uuteen mahdollisuuteensa, jolloin meistä jää toivottavasti hyvä ja iloinen kokemus muistiin. Joukkoomme mahtuukin monenlaista ammattilaista.

Lue myös vinkkimme työnhakuun >

Katso avoimet työpaikat  Liity osaajayhteisöömme

Pelaser ja Eilakaisla auttoivat yhdessä ukrainalaisia asettumaan Suomeen

Eilakaisla auttoi ukrainalaisia uudessa elämänvaiheessa yhteistyössä paikallisen vastaanottokeskuksen ja Pelaserin kanssa. Lue blogi!
Lue koko tarina

Monipuolinen kokemus vuokratyössä vei uralla eteenpäin

Vuokratyöntekijämme Sanni on päässyt työskentelemään Eilakaislan kautta kolmessa eri yrityksessä perätysten ja etenemään urallaan. Lue koko tarina!
Lue koko tarina

Metsäkonekuskina Kanadassa – näin haku onnistui ja tällaista työ on

Lue blogista J.D. Irvingillä Kanadassa metsäkoneenkuljettajana työskentelevän Teemun kokemus työnhausta ja työstä!
Lue koko tarina

Mutkaton rekrytointiprosessi johti nopeasti uuteen työpaikkaan

Andreas Lindström työskentelee Cramolla kirjanpitäjänä. Lue, miten linkedInin kautta tullut yhteydenotto johti uuteen työpaikkaan huippuyrityksessä!
Lue koko tarina

Harjoittelijana Eilakaislalla HR-konsultin tehtävissä

Janina suorittaa HR-konsulttiharjoittelua Eilakaislalla. Miten tehtäviin perehtyminen alkoi ja millaista osaamista harjoittelusta on kertynyt? Lue blogi!
Lue koko tarina

Harjoittelu Talent Sourcingin ja rekrytointien parissa

Miltä näyttää työharjoittelu Talent Sourcingin merkeissä? Lue HR-konsulttiharjoittelijamme Sakarin uratarina!
Lue koko tarina

Vuokratyö on uusi mahdollisuus myös kokeneelle ammattilaiselle

Lue Eilakaislan blogista pitkän ja ansiokkaan työuran omaavan Katariina Pateyn uratarina vuokratyöstä.
Lue koko tarina

Asiakaspalveluassistentin tehtävän moninaisuus pähkinänkuoressa

Millaisista tehtävistä monipuolinen asiakaspalveluassistentin työ koostuu? Iisa Kurisjärvi kertoo blogissa työnkuvastaan, sekä työn hyvistä ja huonoista puolista.
Lue koko tarina

Määräaikaisesta työtarjouksesta ura uudella alalla

Eilakaislan toimistoassistentti Manuela Norrgrann kertoo blogissa kokemuksiaan määräaikaisesta työsuhteesta ja alanvaihdosta.
Lue koko tarina

Vermo Areena löysi uuden toimitusjohtajansa Eilakaislan kautta

Heikki Häyhä aloitti Vermo Areenan toimitusjohtajana tammikuussa 2019. Lue Heikin uratarinasta, kuinka rekrytointiprosessi eteni hakijan näkökulmasta!
Lue koko tarina

Säännöllinen keikkatyö on monen opiskelijan toivetyötä

Keikkatyö voi olla opiskelijalle se kaikkein toimivin ratkaisu. Näin kävi myös Tradenomiksi opiskelevalle Maaria Päivärinnalle. Lue uratarina!
Lue koko tarina

Harjoittelusta unohtumaton matka henkilöstöpalvelualan uumeniin

Viivi Nykänen tuli Eilakaislalle suorittamaan opintoihinsa kuuluvaa harjoittelujaksoa. Lue, miten Viivi on viihtynyt henkilöstöpalvelualan harjoittelupaikassaan!
Lue koko tarina

Asiantunteva rekrytointi tuotti tuloksia ja uusia mahdollisuuksia

Nopea ja ammattimainen rekrytointiprosessi palvelee kaikkia. Lue Eilakaislan kautta IP-heikkilälle laskentapäälliköksi rekrytoitu Mika Liikasen uratarina!
Lue koko tarina

HR-harjoittelijana Eilakaislalla

Ella etsi maisterivaiheeseen kuuluvaa harjoittelupaikkaa ja Eilakaislan ilmoitus HR-harjoittelijan tehtävästä tuli vastaan. Nyt harjoittelujakson päätyttyä Ella työskentelee talossa...
Lue koko tarina

Vuokratyö on parhaimmillaan WIN-WIN-WIN

Syksyllä valmistuvalle Satu Ansamaalle pitkä vuokratyösuhde on mahdollistanut opiskelun rahoittamisen ja tarjonnut erinomaisen työkokemuksen asiakaspalvelutehtävissä. Lue uratarina!
Lue koko tarina

Team leader Mikko Heikkilä: ”Eilakaisla on hoitanut kaiken ystävällisesti ja ammattitaitoisesti”

Mikko Heikkilä aloitti huhtikuussa 2018 Vattenfallilla myyntitiimin team leaderina. Koko hakuprosessi sujui hyvin, eivätkä Eilakaislan rekrytoimat työntekijät erotu millään muotoa Vattenfallin omista...
Lue koko tarina

Maajussista Marketing Traineeksi

Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva Ilkkamarkus on saanut ensikosketuksensa työhön sikalassa ja viljapellolla. Nyt Ilkkamarkus työskentelee Eilakaislalla osa-aikaisena Marketing Traineena samalla...
Lue koko tarina

Vuokratyöntekijästä vakituiseksi Eilakaislan kautta

Työskentely henkilöstövuokrausyrityksen kautta voi hyvinkin johtaa vakituiseen työsuhteeseen. Katso video, kuinka talouspalveluiden asiantuntija Pauliina Lehtomäki tuli TietoAkselille aluksi...
Lue koko tarina

100 päivää Eilakaislalla

100 päivää Eilakaislalla Web Designerina työskennellyt Alexandra on kokenut olonsa erittäin tervetulleeksi Eilakaislan markkinointitiimiin. Lue blogista miten Alexandralle tärkeät arvot, hyvinvointi...
Lue koko tarina

Vuokratyö sopi erinomaisesti taloushallinnon ammattilaiselle

Yli 20 vuotta taloushallinnon erilaisissa tehtävissä työskennellyt Sirpa Päivärinta sai haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä määräaikaisessa työsuhteessa Martelassa. Lue miten Sirpa on viihtynyt...
Lue koko tarina

Harjoittelijasta taloushallinnon osaajaksi

Kauppatieteiden opiskelija Mikko Metsäranta sai ensimmäisen oman alan työpaikkansa Eilakaislalta. Työn kautta Mikko on saanut kattavan kokonaiskuvan taloushallinnon eri työtehtävistä.
Lue koko tarina

HR-osaaminen käytössä päivittäin

Granlundilla HR-asiantuntijana työskentelevä Nina Puttonen toimii vahvassa roolissa uuden HR-järjestelmän käyttöönotossa sekä palkanlaskennassa. Uusi mielekäs työ löytyi Eilakaislan kautta.
Lue koko tarina

Harjoittelusta eväitä taloushallinnon uralle

Kauppatieteen opiskelija Tuomas Piipari sai ensimmäisen, oman alan työpaikkansa Eilakaislalta. Eilakaislalla Tuomas sai monipuolista ja syventävää kokemusta lähes kaikista talous- ja palkkahallinnon t
Lue koko tarina

Monipuolista HR-vastuuta kansainvälisessä työympäristössä

Kesäkuun 2016 alusta maailman johtavalla kiinteistöneuvonantajalla, CBRE:llä HR-spesialistina työskennellyt Tiina Mustonen on viihtynyt mainiosti kasvavan yrityksen henkilöstöhallinnossa.
Lue koko tarina

Vastuullisia HR-tehtäviä

HR-koordinaattorina työskentelevä Ninnu Saarikoski kiinnostui Eilakaislan kautta avoimena olleesta työpaikasta erityisesti HR-järjestelmien vuoksi.
Lue koko tarina

Työni keskipisteessä on ihminen

Henkilöstökonsultin työ vaatii rohkeutta, asiantuntemusta ja sosiaalisia taitoja. Täytyy osata asettua sekä asiakkaan että työnhakijan asemaan, ymmärtää erilaisten liiketoimintojen tarpeet ja työyhtei
Lue koko tarina

Tukena kaksi työporukkaa

Yhdeksän vuotta sitten ravintola-alalla työskennellyt Arja Raitanen kyllästyi vuorotyöhön. Eilakaislalle laitettu hakemus poiki töitä äitiyslomansijaisena. Sittemmin työsopimus on vakinaistettu ja...
Lue koko tarina

Vuokratyössä ei jämähdä

Pitkän uran Eilakaislalla tehneelle Riitta Bergrothille vaihtelu on tärkeämpää kuin vakaa leipä.
Lue koko tarina

Työtä lasten ehdoilla

Osa-aikatyötä määräaikaisella työsopimuksella? Tämä monien työnhakijoiden karsastama yhdistelmä on ollut Sanna Timlinille onnenpotku.
Lue koko tarina

Työnkierrosta lisää motivaatiota

Eilakaislan talous- ja hallinto-osastolla työskentelevä Marko Veijanen on tullut Eilakaislalle jo vuonna 2004. Runsaan kymmenen vuoden aikana hän on nähnyt henkilöstöpalvelualaa monesta eri...
Lue koko tarina

Asiakaspalvelun aurinkoinen löysi paikkansa henkilöstöalalta

Asiakaspalveluhenkisestä asenteestaan ja kielitaidostaan tunnettu Anne Wuori tuli Eilakaislalle Aula- ja toimistopalvelutiimiin heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen vuonna 2010. Oma ammatinvalinta oli...
Lue koko tarina

Yksi tekijä, monta työtä

Anette Lindgren haki kaksi vuotta sitten aula-assistentiksi Eilakaislan pääkonttorille. Nykyään Mikonkadun lasien takana hymyilee joku muu, mutta haastattelu poiki yhden paikan sijaan yksitoista.
Lue koko tarina

Näytä kaikki uratarinat

Katso avoimet työpaikat    Liity osaajayhteisöömme