#Eilakaisla50
 

Monimuotoisuuden haastekampanja

 

Juhlistamme tänä vuonna 50-vuotisjuhlavuottamme, jonka kunniaksi lahjoitamme aikaamme ja osaamistamme paremman työelämän rakentamiseksi. Koska mahdollisia lahjoituskohteita on niin runsaasti, keräsimme yleisöltä ehdotuksia, joista kolme valikoituivat toteutettavaksi 2021 loppuvuoden aikana.

Yksi voittajakohteista oli monimuotoisuuden haastekampanja. Tämän yleisön äänestämän teeman myötä tulemme syksyn 2021 aikana nostamaan esiin esimerkkejä yritysten toimista monimuotoisuuden edistämiseksi ja kannustamme organisaatioita ja yksilöitä kehittämään omia toimintatapojaan monimuotoisuuden edistämiseksi. Hankkeen tavoitteena on edistää työyhteisöjen monimuotoisuutta sekä samalla vähentää syrjintää työelämässä.

Starttaamme monimuotoisuuden haastekampanjan kyselyllä, jolla keräämme tietoa, konkreettisia esimerkkejä sekä esimerkkiyrityksiä, joita tulemme nostamaan esiin kampanjan aikana.

 

 

Osallistu monimuotoisuuskyselyyn!

Alla olevalla kyselyllä kartoitamme monimuotoisuuden merkitystä yksilöille sekä konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka organisaatioissa on huomioitu ja kasvatettu monimuotoisuutta. Nämä toimet voivat olla isompia tai pieniäkin askeleita. Kaikenlaisilla teoilla on suuri merkitys!

Kyselyyn ovat tervetulleita osallistumaan kaikki, jotka ovat tällä hetkellä tai ovat aiemmin olleet työelämässä. Mikäli haluat jakaa meille työyhteisösi tapoja huomioida monimuotoisuus, jätäthän meille kyselyn lopussa yhteystietosi. Nostamme syksyn aikana esiin erilaisia tekoja monimuotoisempien työyhteisöjen puolesta – näin voimme yhdessä näyttää, kuinka erilaisin tavoin työyhteisöissä voi huomioida monimuotoisuuden. 💚