Ensimmäiset kesätyöpaikoista aukeavat jo ennen vuoden vaihdetta, joten kesätyöpaikan haun kanssa kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin. Avoimia kesätyöpaikkoja kannattaa seurata mielenkiintoisen yritysten nettisivuilta, rekrysivustoilta ja somekanavista. Somessa seurantaan kannattaa laittaa hashtagit #kesätyö #kesäduuni #rekry #rekrytointi #summerjobs #kesätyöhaku. Myös itseä kiinnostaviin yrityksiin voi ja kannattaakin olla suoraan yhteydessä.
 
Jos kesätyöpaikan haku jäi viime tinkaan, kannattaa avoimia paikkoja seurata myös vilkkaimman sesongin päätyttyä, sillä aina löytyy yrityksiä, joissa kesätyöntekijän tarpeeseen herätään myöhemmin keväällä. Mieli toivomastaan kesätyöpaikasta kannattaa muutenkin pitää avoimena. Tärkeintä ei ole se, mitä teet, vaan se, että teet jotain. Uusi yllättävä ala voi tarjota mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja avata uusia ovia.  

Tutustu vinkkeihimme alla olevista blogeista:

Kesätyö 2022: kootut vinkit työnhakuun

Kesätyönhaku kannattaa aina aloittaa hyvissä ajoin. Nappaa tästä blogista henkilöstökonsulttiemme kootut vinkit vuoden 2022 kesätöiden hakuun!
Lue lisää

Vinkki, jolla haet töitä tekemättä mitään

Kuinka haet töitä LinkedIn:ssä tekemättä lähes mitään? Lue Marjo Hämäläisen blogi!
Lue lisää

Kesätyön Q&A – vastauksia kysymyksiin kesätyönhausta

Henkilöstökonsulttimme Jennika Lahti kertoo blogissaan vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin kesätyönhakuun liittyen!
Lue lisää

Mikä on Kaislanet?

Kaislanet toimii monipuolisena tietokanavana Eilakaislan työnhakijoille, työntekijöille ja yritysasiakkaille. Mira Liikkanen avaa palvelua blogissaan.
Lue lisää

Miten tulla rekrytoijan löydettäväksi LinkedIn:ssä?

Lue Eilakaislan Talent Acquisition Specialistin Marjo Hämäläisen blogista, miten rakennat rekrytoijalle helposti löydettävän LinkedIn-profiilin!
Lue lisää

Näin rakennat itsellesi edustavan LinkedIn-profiilin

Miten rakentaa itselleen edustava LinkedIn-profiili? Lue blogista miksi ja miten omaa profiiliaan kannattaa päivittää.
Lue lisää

Rekrytoijan vinkit nuorelle työnhakijalle!

Nuoren työnhakijan kohdalla työn hakemiseen ja työpaikan saamiseen vaikuttavat monet eri asiat. Lue henkilöstökonsulttimme Heidi Martiala-Welinin blogista, kuinka selättää työnhakuun liittyvät...
Lue lisää

Työnhaku on kokopäivätyötä

Miten päästä työnhaussa kunnolla vauhtiin? Itä-Suomen palvelupäällikkö Pia Pipatti rekrytoi työkseen ja vetää myös uudelleensijoitusvalmennuksia. Pia seuraa työssään työnhakijoiden arkea läheltä ja...
Lue lisää

Kolme tärkeintä kanavaa henkilöbrändäykseen

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa henkilöbrändäystä! Eilakaislan markkinointijohtaja Erika Ehrnrooth jakaa vinkkinsä, miten pääset alkuun.
Lue lisää

Miten käytän twitteriä työnhaussa?

Twitter on mitä oivallisin apuväline uuden työpaikan tai osaajan löytämiseksi. Lue vinkkimme Twitterin tehokkaaseen käyttöön.
Lue lisää

Hyvän asenteen merkitys työnhaussa

Lue vinkkimme, miten hyvää asennetta voi tuoda esille työnhakuprosessin aikana.
Lue lisää

5 taitoa, jotka kannattaa hallita työllistyäkseen

Ehkä työnhakumenetelmät ovat muuttuneet edellisestä työnhaustasi tai tarvitset uutta vipinää pitkään jatkuneeseen työnhakuusi - muun muassa seuraavat taidot edesauttavat työllistymistä.
Lue lisää

7 tapaa nopeuttaa työn löytymistä

Työn löytyminen saattaa kestää vuosia ja toisaalta joskus unelmatyö kävelee vastaan. Jälkimmäiseen ei kuitenkaan voi luottaa
Lue lisää

Näytä lisää

Löydä uusi ura!

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme! Jos et juuri nyt löydä kiinnostavaa työmahdollisuutta, voit halutessasi liittyä suoraan osaajayhteisöömme. Osaajayhteisön jäsenenä olet jatkuvasti löydettävissä lukuisiin työmahdollisuuksiin. 

Katso avoimet työpaikat  Liity osaajayhteisöömme