HR:n ja hallinnon ammattilaiset sekä työntekijätason, päällikkö- että johtotason tehtäviin


Henkilöstön osaaminen on aina ollut liiketoiminnan menestyksen kulmakiviä.

Vauhdikkaasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa työympäristön murroksessa se on kohonnut avaintekijäksi yrityksen muutoksen kohtaamisessa. Henkilöstöltä vaadittava osaaminen eri tilanteissa muuttuu jatkuvasti, jonka myötä yritysjohdolta odotetaan näkemystä hallita ja kehittää yrityksen toimintaa ketterästi henkilöstö huomioiden strategista suuntaa unohtamatta. Tukifunktioilta vaaditaan ketteryyttä ja kykyä sopeuttaa toimintansa muutoksen edellyttämällä tavalla.

Eilakaislan kautta löydät yrityksellesi oikeat henkilöt. Vahva eri toimialojen osaamisemme, yritys- ja liiketoimintatuntemuksemme yhdistettynä päteviin konsultteihimme takaa, että pystymme löytämään oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin ja monenlaisiin rooleihin.

Ota yhteyttä

Kauttamme löytyy esimerkiksi


  • toimitusjohtaja (CEO)
  • operatiivinen johtaja (COO)
  • talousjohtaja (CFO)
  • hallintojohtaja ja - päällikkö
  • henkilöstöjohtaja ja -päällikkö / HR-johtaja ja -päällikkö
  • HR-asiantuntija, HR Specialist, HR-koordinaattori
  • rekrytoija
  • henkilöstöasiantuntija, henkilöstökoordinaattori, henkilöstöassistentti
  • työsuhdeosaajat: palkkahallintopäällikkö, työssuhdepäällikkö, työsuhdeasiantuntija, palkanlaskija, palkanlaskennan yhteyshenkilö
  • henkilöstön kehittämistehtävät: työhyvinvointipäällikkö, henkilöstön kehittämispäällikkö

HR:n ja hallinnon ammattilainen voi sijoittua yritykseenne monin eri tavoin:

Eilakaislalla rekrytoinnin ammattilainen on käytettävissäsi yhden viestin päässä.

Konsultoimme yrityksiä myös esimerkiksi juridisissa kysymyksissä, valmennamme ammatillisissa haasteissa ja sparraamme rekrytointiprosessissa.

Tutustu laajaan palvelutarjontaamme ja löydä työmarkkinoiden parhaat työntekijät yritykseesi tai muut yrityksellesi sopivat resursointiratkaisut kauttamme!

Tutustu HR:n ja hallinnon referensseihimme

Granlund: HR-asiantuntijan rekrytointi nopealla aikataululla

”Mielikuvani Eilakaislan vahvasta brändistä, sekä nopeasta ja asiantuntevasta palvelusta sai minut soittamaan heille”, kertoo Granlundin henkilöstöpäällikkö Minna Lappalainen.

Lue koko asiakaskokemus täältä

Eilakaisla löysi Vermo Areenalle toimitusjohtajan, jolla on kipinää

"Minun mielestäni rekrytointi toimi erittäin jouhevasti ja sovitusta aikataulusta pidettiin kiinni. Meille vermolaisille jäi todella positiivinen kokemus koko prosessista, koska toimeen löydettiin...

Lue koko asiakaskokemus täältä

YTHS sai inhouse-mallilla odotukset ylittävän HR-tuen toiminnan laajentumisvaiheeseen

"Vaikka mielikuva Eilakaislasta oli alkuun jo hyvä ja laadukas, odotukset ylittyivät yhteistyön aikana. Kaiken kaikkiaan yhteistyön kautta löytynyt rekrytointikoordinaattori osoittautui...

Lue koko asiakaskokemus täältä

Etsitkö työpaikkaa?

Avoimiin työpaikkoihin voit tutustua alla olevan linkin kautta. Voit myös jättää halutessasi avoimen työhakemuksen liittymällä osaajayhteisöömme.

Katso avoimet työpaikat Liity osaajayhteisöömme