Vårt företag

Eilakaisla är ett finländskt företag med landsomfattande verksamhet inom bemanning och rekrytering. Våra tjänster omfattar rekryteringstjänster,  personaluthyrning, outsourcingtjänster, lämplighetsbedömning, omplaceringsträning och konsultering. Vi erbjuder yrkeskunniga för både fast- och visstidsanställningar inom följande branscher: kontor och kundservice, IT, försäljning och marknadsföring, konstruktion, ekonomi, industri och logistik.

Vi har hjälpt våra kunder nå framgång allt sedan 1971 och vi hör idag till de ledande inom branschen. Eilakaisla är känt för sin pålitlighet, sin snabba service och sitt starka brand. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och som bevis på detta fick vi som första finländska företag inom rekrytering och bemanning kvalitetscertifikatet Investors in People. Vi är medlemmar i Finlands Näringsliv EK.

Behöver du personal?

För ytterligare information angående vår service och våra produkter, vänligen kontakta oss via telefon +358 (0)30 60900 eller via e-mail info(at)eilakaisla.fi.

Söker du jobb?

Om du är intresserad av våra arbetsplatser och vill skicka in en ansökan, var vänlig och registrera dig i vår Kaislanet-tjänst (på finska).  

Ta kontakt