Vårt företag

Eilakaisla är ett finländskt familjeägt företag med landsomfattande verksamhet inom bemanning och rekrytering. Våra tjänster omfattar rekryteringstjänster (annonsrekrytering, Talent sourcing, tyst rekrytering och Headhunting), bemanning, outsourcingtjänster, omplacering, personbedömningar och HR-konsultering. Vi erbjuder yrkesfolk för både fasta- och visstidsanställningar inom följande branscher: kontor och kundservice, IT, försäljning och marknadsföring, ekonomi, industri och logistik.

Vi har hjälpt våra kunder att nå framgång sedan år 1971 och är i dag ett av de ledande företagen inom branschen. Eilakaisla är känt för sin pålitlighet, sin snabba service och sitt starka brand. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och som bevis på detta fick vi som första finländska företag inom rekrytering och bemanning kvalitetscertifikatet Investors in People. Vi är medlemmar i Finlands Näringsliv EK.

Behöver du personal?

För ytterligare information angående vår service och våra produkter, vänligen kontakta oss via formuläret nedan.

Söker du jobb?

Om du är intresserad av våra arbetsplatser och vill skicka in en ansökan, var vänlig och registrera dig i vår Talent Community.

Ta kontakt