Haussa myynnin ja markkinoinnin osaaja? Kerro meille haasteesi!


Löydämme yrityksellesi myynti- ja markkinointiassistentit, myynti- ja tuotepäälliköt, myyntiedustajat ja -neuvottelijat, markkinointisuunnittelijat ja -päälliköt, avainasiakaspäälliköt, tekniset myyjät sekä muut myynnin ja markkinoinnin asiantuntijat.
 

Ota yhteyttä

Kauttamme löytyy esimerkiksi

  • myyntipäällikkö
  • tuotepäällikkö
  • myyntiedustaja
  • myyntineuvottelija
  • markkinointisuunnittelija
  • markkinointipäällikkö
  • Key Account Manager / avainasiakaspäällikkö
  • tekninen myyjä
  • Marketing Specialist

sekä muut myynnin ja markkinoinnin asiantuntijat.

Olemme vahvasti kanssasi myös somessa

Meillä on vahva läsnäolo erityisesti Linkedin-kanavassa, joka on yksi myynnin ammattilaisten tärkeimmistä sosiaalisen median kanavista. Verkostomme ovat käytettävissäsi. Olemme helposti lähestyttävämpiä ja ketterämpiä kuin aiemmin – sekä yrityksille että työnhakijoille.

Rekrytoinnin-ammattilainen-yhden-viestin-paassa-Eilakaisla

Eilakaislalla rekrytoinnin ammattilainen on käytettävissäsi yhden viestin päässä.

Helppo löytää sopivat myynnin ammattilaiset yritykseesi!

Olemme aina olleet ammattilaisia löytämään oikeat osaajat asiakkaidemme tarpeisiin. Teemme jatkuvasti töitä, jotta pystymme tarjoamaan nopeita ratkaisuja tarvittaessa. Verkostoissamme onkin jo melkoinen määrä näytöillään vakuuttaneita ja osaavia myyjiä. Löytyisiköhän joukosta teidänkin uusi myyntihenkilönne?

Tutustu laajaan palvelutarjontaamme ja löydä työmarkkinoiden parhaat työntekijät yritykseesi tai muut yrityksellesi sopivat resursointiratkaisut kauttamme!

Tutustu myynnin ja markkinoinnin referensseihimme

Vattenfall sai määrätietoisen ja kovatasoisen myyntitiimin Eilakaislan avulla

Myynti ja markkinointi

"Rekrytointiprosessi on pitkä ja siinä tarvitaan ammattilaista. Meilläkin toki on osaamista, mutta meidän fokuksemme on kuitenkin myydä energiaa. Meille oli parempi hakea yhteistyökumppaniksi...

Lue koko asiakaskokemus täältä

Kirjakaari: Heinäsuovasta löytyi helmi

Myynti ja markkinointi

"Tämän rekrytointikokemuksen pohjalta voin todeta, että Eilakaisla etsimisen ohella löytää. Minulle työnantajana on lopulta aivan sama, hakeeko paikkaamme yksi vai yksitoista miljoonaa ihmistä. Me...

Lue koko asiakaskokemus täältä

Onnistunut myynnin osaajien rekrytointiprosessi – case: Franke Medical Oy

Myynti ja markkinointi

"Laadukkaita hakijoita oli runsaasti ja haasteena oli pikemminkin tehdä valinta useammasta hyvästä myynnin osaajasta", kertoo Franke Medical Oy:n myyntipäällikkö Tero Andersson.

Lue koko asiakaskokemus täältä

Etsitkö työpaikkaa liittyen myyntiin ja markkinointiin?

Avoimiin työpaikkoihin voit tutustua alla olevan linkin kautta. Hakeaksesi työpaikkojamme, on sinun rekisteröidyttävä Kaislanet-palveluumme, jossa voit myös jättää halutessasi avoimen työhakemuksen ja tilata itsellesi työpaikkavahdin.

Katso avoimet työpaikat Rekisteröidy työnhakijaksi