Palvelumyyjän ajatuksia vuokratyöstä

Törmätessäni työpaikkailmoitukseen, jossa haettiin vuokratyöntekijää palvelumyyjäksi, herätti se minussa paljon ajatuksia. Tulisiko minusta se ärsyttävä hihassaroikkuva, hyllyn takaa hyökkäävä ilkeä palvelumyyjä, joiden hampaisiin nykyään helposti joutuu? Entä minkälaista on työskennellä vuokratyöntekijänä? Selattuani ihmisten kokemuksia internetin ihmeellisestä maailmasta, olin melko varma, että katastrofihan tästä tulisi, mutta ryhdyinpä kuitenkin rohkeasti hakemusta rustaamaan! Myöhemmin kyseinen hakemus on osoittautunut elämäni parhaaksi! Päivääkään en vaihtaisi pois eilakaislalaisena ja palvelumyyjänä olosta!

Palvelumyyjan

Työskentelen päivittäin huolehtien nykyisten ja uusien asiakkaidemme sähkösopimusasioista. Kartoitamme heille parasta sopimusmallia ottaen huomioon sähkönkäytön tarpeet, erityisesti asumismuodon. Asiakkaiden kanssa asioin lähinnä puhelimitse, mutta tärkeä työväline on myös sähköposti. Vastaamme asiakkaiden kysymyksiin, joita voi olla sulakekoosta laskutuslisään. Toki kaikkea ei itse tarvitse osata, vaan työkavereina on iso tiimi, jossa jokaisella on oma osaamisalansa. Päivittäin asiakaskontaktien ohella tehdään paljon sopimuskäsittelyä, tehdään tarjouksia ja tarkastellaan kulutusta. Annamme paljon myös neuvontaa. Tietokone monine eri ohjelmineen on tullut tutuksi! Työtehtävissäni pääroolissa on uusasiakashankinta.

Myöhemmin kyseinen hakemus on osoittautunut elämäni parhaaksi! Päivääkään en vaihtaisi pois eilakaislalaisena ja palvelumyyjänä olosta!

Työ on monipuolista, iloista asiakaspalvelu- ja myyntityötä. Pääsääntöisesti teen sitä toimistossa, mutta etenkin kesäisin on mukava jalkautua asiakkaiden pariin erilaisiin tapahtumiin, se luo myös työhön vaihtelua!

 

Kirjoittaja Heidi on työskennellyt Eilakaislan kautta Suur-Savon Sähköllä Mikkelissä tammikuusta 2016 lähtien.