Tukea työnhaun kaikkiin vaiheisiin rekrytoinnin ammattilaisilta


Olet sulkemassa yhden oven takanasi ja avaamassa uutta - tartu työnantajasi tarjoamaan mahdollisuuteen osallistua Eilakaislan suosittuihin uravalmennuksiin. 


Eilakaislan uudelleensijoitusvalmennuksesta saat tukea työnhaun kaikkiin vaiheisiin ja saat urasi uuteen nousuun! Valmennuksemme räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan ja vetäjinä toimivat Eilakaislan kokeneet rekrytointikonsultit - he tarjoavat laajat verkostonsa työllistymisesi avuksi. Pääset käsittelemään muutostilannetta ja sen hallintaa ulkopuolisen ihmisen kanssa, ja mikä tärkeintä, kääntämään tilanteen itsellesi voimavaraksi!

Älä aikaile - tartu mahdollisuuteen ja osallistu Eilakaislan uravalmennukseen!

 

Näin hyödyt Eilakaislan uudelleensijoitusvalmennuksesta

  • Saat vinkkejä tehokkaaseen työnhakuun rekrytointialan ammattilaisilta: valmentajat itse kokeneita rekrytoijia

  • Pääset tekemään soveltuvuusarvioinnin, jota kautta tiedostat omat vahvuutesi, kehityskohteesi ja uratavoitteesi

  • Saat hyvät taidot erinomaisen ansioluettelon ja työnhakemuksen tekoon sekä osaat brändätä itsesi

  • Saat henkilökohtaista tukea ja sparrausta valmennuksen aikana ja sen jälkeen

  • Osaat hyödyntää nykyaikaisia työnhakukanavia tehokkaasti

  • Pääset verkostoitumaan: käytössäsi myös Eilakaislan kautta avautuvat mahdollisuudet ja kontaktit

Katso mitä muut valmennettavat ovat olleet mieltä!

Kiitos ihmisläheisestä ja rennosta valmennusotteesta. Nopeatkaan käänteet eivät lamauttaneet, vaan lennosta muutettiin agendaa. Oli hyvä, että pääsi asiasta keskustelemaan. Itsetunnosta ja ihmisarvosta saatiin pelastettua rippuset takaisin. Sain tehdä erilaisia testejä ja niiden perusteella sain itseltäni arvioita, kiitos ammattitaidosta!

- Valmennettava

Kiitos taitavasta ja luontevasta kohtaamisesta, inhimillinen, realistinen, luottavainen ja asiantunteva ote tilanteeseeni tuntui hyvältä ja antoi tietoja ja taitoja nyt käynnissä olevaan uuden työn määrittelyyn ja työnhakuun. Koulutuksen asiasisältö oli laaja ja hyvin valittu. Arvostin myös sitä, että hyvän asiasisällön lisäksi, koulutusta olitte pitämässä te rekrytointia oikeasti tekevät ihmiset.

- Valmennettava

Valmennus räätälöitiin juuri minulle sopivaksi ja pystyimme myös nopeuttamaan aikataulua, että sain kaiken hyödyn irti hakiessani nykyiseen työnpaikkaani. Loistin työhaastattelussa saamieni vinkkien avulla!

- Yksilövalmennukseen osallistunut tuotannonsuunnittelija

Valmennus oli todella hyödyllinen ja sain paljon uutta tietoa työnhaun kanavista. Myös ansioluetteloni koki melkoisen muutoksen.

- Valmennukseen osallistunut tuotannon esimies

Kiitos paljon avustasi muutostilanteen hallinnassa, olit siinä suureksi avuksi. Keskustelut antoivat uskoa tulevaan, kun pääsi luottamuksella purkamaan tuntojaan ulkopuolisen henkilön kanssa. Olet kyllä omalla alallasi ammattilainen. Hienoa oli myös tuki valmennuksen jälkeen työnhaussa.

- Valmennettava