Etsimme kokenutta henkilöstökonsulttia Tampereelle

Kirjoittanut Eilakaisla - 07.04.2017

Etsimme kokenutta henkilöstökonsulttia Tampereen toimipisteeseen määräaikaiseen sijaisuuteen 15.8.2017 saakka. Määräaikaisuuden mahdollista jatkoa tarkastellaan elokuun alun jälkeen.

Haemme osaajaa organisaatioomme - lue lisää ja hae!

Pääasiallinen tehtäväsi on henkilöstövuokraus- ja rekrytointitoimeksiantojen sekä asiakassuhteiden hoitaminen. Tehtävänäsi on vastata henkilövalintaprosesseista itsenäisesti ja menestyksellisesti alusta loppuun. Osa työstä painottuu hakuprosessin läpivientiin sekä työsuhdeasioihin, toinen puoli on asiakassuhteiden ylläpitoa ja mukana voi olla myös uusasiakashankintaa.

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta (esim. tradenomi/ KTM) ja mielellään aikaisempaa kokemusta asiakasprojektien läpiviemisestä sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Kokemus henkilöstöpalvelualasta sekä Tampereen talousalueen tuntemus on eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Henkilönä olet proaktiivinen, luonteva asiakaspalvelija ja tiedät, että asiakassuhde syntyy kuuntelemalla. Olet hyvä ihmistuntija ja tehokas organisoija, etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja kokonaisvaltaista työotetta, rohkeutta uusien asioiden kohtaamiseen sekä rutiininsietokykyä.

Vahvistat Eilakaisla-brändiä persoonallasi ja kyvyilläsi – me puolestamme tarjoamme sinulle työpaikan toimialan tunnetuimmassa yrityksessä sekä huipputiimin tuen. Me Eilakaislalla kehitämme toimintaamme ja palveluvalikoimaamme jatkuvasti ja pyrimme löytämään jokaisen asiakkaan henkilöstötarpeisiin oikeanlaisen ratkaisun. Alan parhaiden henkilöstökonsulttien avulla varmistamme asemamme henkilöstöpalvelualan tunnetuimpana, arvostetuimpana ja yrityskuvaltaan parhaana yrityksenä sekä alansa edelläkävijänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan palvelualuejohtaja Mika Lallukka, puh. 050 557 8110.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen tulee lähettää 16.4. mennessä osoitteeseen hr@eilakaisla.fi