Haemme henkilöstökonsulttia Turkuun

Kirjoittanut Eilakaisla - 22.11.2017

Etsimme ammattitaitoiseen konsulttitiimiimme aktiivista asiakasvastuullista henkilöstökonsulttia.

Eilakaisla rekrytoi!

Konsulttejamme kuvaa vahva ammattitaito ja tahto toteuttaa jokainen rekrytointiprosessi laadukkaasti. Palvelumme laatu on meille ensisijaisen tärkeää ja kannamme vastuuta prosessiemme tuloksellisuudesta, työskentelemme aina ratkaisukeskeisesti ja asiakaslähtöisesti. Ihmistuntemus ja sosiaaliset taidot ovat osa ammattitaitoamme ja korostuvat jokapäiväisessä työssämme.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, jotta voit löytää asiakkaan kanssa parhaimmat ratkaisut ja menetelmät. Olet positiivinen ja energinen persoona, joka työskentelee myynnillisellä otteella asiakkaiden parissa. Olet aidosti kiinnostunut löytämään asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja muodostamaan luontevan asiakassuhteen proaktiivisella työskentelylläsi. Yhteistyön ja luottamuksen tuloksellinen kehittäminen edellyttää organisointitaitoja, kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta asiakasprojektien hallinnoinnista, asiakassuhteiden hoitamisesta sekä tehtävään soveltuvaan koulutusta. Menestyt työssäsi oma-aloitteisuudella, sinnikkyydellä sekä yhdessä tekemisen taidoilla.

Henkilöstökonsultin tärkeimmät tehtävät ovat henkilöstövuokraus- ja rekrytointitoimeksiantojen kokonaisvaltainen hoitaminen sekä asiakassuhteista huolehtiminen. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen ja ratkaisumallien löytäminen sekä konsultaatio. Rekrytointi-ilmoitusten laadinta, hakemusten läpikäynti, haastattelut ja ehdokkaiden esittely kuuluvat tehtäviisi. Olennainen osa työtäsi on aktiivinen viestintä ja yhteydenpito asiakkaisiin. Tehtävänäsi on vastata henkilövalintaprosesseista itsenäisesti ja menestyksellisesti alusta loppuun. Osa työstäsi painottuu työsuhdeasioihin ja työnkuvaan voi kuulua myös uusasiakashankintaa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle tekemisen paikan tunnetussa asiantuntijaorganisaatiossa sekä huipputiimin tuen. Pääset tekemään laadukasta ja luotettavaa työtä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Mikäli haluat osaksi huippuasiantuntijoiden tiimiä ja henkilöstöpalvelualan tunnetuimpaa brändiä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen hr@eilakaisla.fi 4.12.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Eeva Hiiterä, puh. 030 6090 604.