Haemme tehokasta myyntipäällikköä vastaamaan Eilakaislan uusasiakashankinnasta

Kirjoittanut Eilakaisla - 23.05.2017

Haemme joukkoomme innokasta ja tehokasta, asiat loppuun asti saattavaa myyntipäällikköä vastaamaan valtakunnallisesti Eilakaislan uusasiakashankinnasta.

Haemme osaajaa organisaatioomme - lue lisää ja hae!

Uusasiakashankinnan myyntipäällikkönä vastaat tehtävissäsi valtakunnallisesti myynnin suunnittelusta,  tavoitteiden asetannasta ja -seurannasta, myyntiaktiviteeteistä sekä esimiestyöstä, henkilöstön motivoinnista ja sparrauksesta.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä vastuullisista myynnin tehtävistä valtakunnallisessa roolissa palveluliiketoiminnan parissa, liiketoiminta- ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa, hyviä verkostoja sekä proaktiivista työskentelytyyliä.  Henkilönä olet innostava, helposti lähestyttävä, vakuuttava henkilö, jolla on erinomaiset vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Sinulla on kaupallinen koulutustausta ja työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn hyvämaineisessa yrityksessä – osaavan ja aikaansaavan henkilöstön ja monipuolisten palveluiden parissa. Tarjolla erinomaisen hyvät mahdollisuudet osallistua ja vaikuttaa yrityksen kasvuun sekä haastavat ja palkitsevat työtehtävät.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Forsblom-Korsi, puh. 040 147 0489 ti 30.5. klo 8.30 – 9.30 ja ke 7.6. klo 8.30 – 9.30. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme myyntipäällikkö, lähetäthän CV.si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 9.6.2017 mennessä osoitteeseen johtaja(at)eilakaisla.fi