Työntekijämme ovat hyviä tyyppejä joka toimialueella

Eilakaislalaiset tekevät hyvää, laadukasta työtä. Meillä on asenne kohdallaan – tämä koskee sekä rekrytoimiamme henkilöitä kaikenlaisiin toimenkuviin että omia työntekijöitämme. Työntekijöidemme tyytyväisyyttä arvioidaan kuukausittaisin tyytyväisyysmittauksin, aivan kuten asiakkaidemmekin – ja tulokset ovat yhtä hyviä. Viimeisen vuoden aikana työntekijät ovat arvioineet tyytyväisyyden keskimäärin 4,4/5 arvoiseksi.

Haluatko löytää vakituiseen työhön luotettavan, työnsä hallitsevan tekijän? Onko yritykselläsi haasteita esimerkiksi osaavan myyjän löytämisessä? Meidän kauttamme saat palvelukseesi esimerkiksi myyntipäällikön, key account managerin tai teknisen myynnin ammattilaisen.

Odottaako projekti tekijäänsä esimerkiksi IT-, talous-, markkinointi- tai henkilöstöosastolla? Tarvitsetko vuosi- tai sairaslomasijaisen? Oletko apteekkari, joka kaipaa osaavaa farmaseuttia? Tai vakuutusalan ammattilainen, joka etsii kokenutta vakuutusmeklaria?

Ammattilaisia organisaation kaikille toimialueille sekä johtoon

Tarjoamme joustavia, asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja esimerkiksi taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin sekä asiakaspalvelun ja hallinnon tehtäviin joko jatkuvina kumppanuuspalveluina tai yksittäisinä vuokraus- tai rekrytointitoimeksiantoina. Tehtävät voivat olla määräaikaisia tai vakituisia,  suorittavasta tasosta aina asiantuntijatasoon ja ylimpään johtoon.

IT-osaajat kasvava fokusalueemme

Eilakaislalta saat IT-osaajat tarpeittesi mukaan –  yleisiin tukitehtäviin, asiantuntijaprojekteihin, lyhyt- ja pitkäkestoisiin tehtäviin. Löydät kauttamme mm. HelpDesk-asiantuntijat, järjestelmäasiantuntijat ja -suunnittelijat, tietoliikenne- ja tietoturva-asiantuntijat, tietokanta-asiantuntijat, ohjelmistoasiantuntijat, -suunnittelijat ja ohjelmoijat, IT- ja projektipäälliköt ja -johtajat.

Lisäksi voimme järjestää lähes mitä tahansa IT-henkilöstöresursointia jatkuvana palveluna. Tehtäväalueita voivat olla esimerkiksi erilaiset migraatioprojektit, käyttäjien opastus tai valmennus standardisovelluksissa, erilaiset analysointitehtävät ja dokumentaatiotehtävät.

Eilakaisla on myös apteekkien kumppani

Eilakaisla ja Suomen Apteekkariliitto ovat solmineet palvelusopimuksen henkilöstövuokrauspalveluista. Tarjoamme apteekeille joustavia, apteekkien tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Tarve voi olla määräaikainen tai vakituinen, kokoaikainen tai osa-aikainen. Haastattelemme jatkuvasti alan ammattilaisia, jotta pystymme palvelemaan äkillisissäkin tilanteissa. Löydät kauttamme mm.  farmaseutit, proviisorit, lääketyöntekijät, asiakaspalvelijat ja muut apteekin työntekijät.

Älä aikaile, kerro meille tarpeesi!

Palvelualueet

Tarjoamme osaajia laajasti eri palvelu- ja toimialueille ja pitkän historiamme ansiosta eri alojen liiketoiminta on meillä hyvin hallussa.  Esimerkiksi seuraavien alojen asiantuntijat löydämme yrityksellesi.

Toimisto- ja asiakaspalvelu

Kauttamme saat asiakaspalveluusi esimerkiksi osaavia assistentteja ja aulapalveluhenkilökuntaa. Myös ulkoistetut ratkaisut!

Rahoitus ja vakuutus

Löydä osaavat rahoitusalan ammattilaiset ja vakuutusalan asiantuntijat kauttamme. Voimme auttaa jopa kokonaisen tiimin palkkaamisessa esimerkiksi kehitysprojektiin. Kerro haasteestasi!

Myynti ja markkinointi

Onko haasteenasi tuotteiden tai palvelujen tehokkaampi myynti tai markkinointi? Me löydämme sinulle osaavan myynti- tai markkinointipäällikön – tai molemmat!

IT, henkilöstö- ja taloushallinto

Osaavaa ja tarkkaa kirjanpitäjää ja hyvin lukuja analysoivaa talouspäällikköä tarvitaan aina! Teknologian kehityksessä mukana pysyvällä IT-asiantuntijalla on aina paikkansa. Myös HR-ammattilaisen työkenttä on laaja – avullamme valitset juuri yrityksesi rooliin sopivan henkilön.

Teollisuus ja logistiikka

Tuotannon ruuhkahuippu on usein tiedossa, mutta muut henkilöstöön liittyvät vaihtuvat tilanteet eivät aina ole ennustettavia. Me autamme sekä nopeasti että laadukkaasti niin tilapäistyövoiman löytämisessa kuin erikoisosaajankin haussa.

Farmasia

Erityisesti olemme saaneet kiitosta osaavista ja asiakaspalveluhenkisistä farmaseuteista. Tämän päivän apteekki on palvelutalo. Myös muut lääkealan asiantuntijat kauttamme.

February 16, 2018
Etsimme nyt vahvistusta markkinointiin Helsingin palvelupisteeseemme. Vastaat ensisijaisesti Eilakaislan verkkosivustojen ylläpidosta, sisällöstä ja jatkuvasta kehittämisestä huomioiden hyvin optimoidun hakukonenäkyvyyden. Kehitystyösi pohjautuu SEO...
February 16, 2018
DUUNIIN.NET 2018 on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun järjestämä ura- ja verkostoitumispäivä opintojensa eri vaiheessa oleville ammattikorkeakouluopiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita mm. harjoittelusta, opinnäytetyöstä ja osa-aika- tai...
February 7, 2018
Työelämän ja rekrytoinnin jatkuvassa muutoksessa oikean henkilön löytäminen, valitseminen ja palkkaaminen on haasteellinen tehtävä. Prosessi vie aikaa, vaatii osaamista ja maksaa rahaa. Rekrytoinnin haastava yhtälö Rekrytointi on kahden kauppa,...
February 1, 2018
EU:n tietosuoja-asetus, tuttavallisemmin ”GDPR” (The General Data Protection Regulation, Regulation (EU) 2016/679) tulee voimaan 25.5.2018. Asetus muuttaa, ajantasaistaa ja yhtenäistää nykyistä tietosuojasääntelyä EU:ssa merkittävällä tavalla....