Eilakaisla yhteistyöhön Hankenin kanssa

Uutiset | Eilakaisla |

Eilakaisla on solminut branding partner -yhteistyösopimuksen Suomen ruotsinkielisen kauppakorkeakoulun Hankenin (Hanken School of Economics) kanssa. Yhteistyön tavoitteena on sekä verkostoitua että parantaa vuorovaikutusta Hankenin opiskelijoiden kanssa.
 
Sopimus pitää sisällään osallistumista erilaisiin tapahtumiin, kumppaninäkyvyyttä kampuksilla Helsingissä ja Vaasassa sekä näkyvyyttä viestinnässä niin sähköisissa kanavissa kuin painetuissakin materiaaleissa. Lisäksi myös Eilakaislan avoimien työpaikkojen näkyvyys kauppakorkeakoulun ilmoituskanavissa paranee.

Yhteistyön tarkoituksena on myös tehdä Eilakaislaa tunnetummaksi opiskelijoille ja Hankenin sidosryhmille. ”Tavoitteenamme on kasvattaa nuorten kauppatieteilijöiden keskuudessa Eilakaislan tunnettuutta ja tietoisuutta kauttamme avautuvista mahdollisuuksista työllistyä työuran alku taipaleella joko opiskeluaikana tai viimeistään, kun maisterin tutkinto on ”takataskussa”. Ja samalla toki löytää Eilakaislan asiakkaille kielitaitoisia osaajia erilaisiin asiantuntijatehtäviin”, kiteyttää Eilakaislan palvelujohtaja Tarja Forsblom-Korsi.

Hankenin uutinen asiasta på Svenska

Hankenin uutinen asiasta in English

Lisää luettavaa: