Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2017!

Uutiset | Eilakaisla |

Jouluna on tärkeää levittää joulumieltä ja antaa omastamme niille, jotka tarvitsevat apuamme. Eilakaislan joululahjakohteet ovat tuttuun tapaan: Lastenklinikoiden kummit ry, Sotiemme veteraanit, Syöpäsäätiö sekä Sydänlapset ja –aikuiset ry.

Christmas is a time for Caring and Sharing. Eilakaisla continues the firm's annual seasonal tradition and donates funds to the following charities: Lastenklinikoiden kummit ry, Sotiemme veteraanit, Syöpäsäätiö sekä Sydänlapset ja –aikuiset ry.
 

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä.

Sotiemme Veteraanit on kolmen valtakunnallisen veteraaniliiton ja Kaatuneitten omaisten Liiton yhteisen varainhankinnan tunnus. Kerätyillä varoilla avustetaan etupäässä pienituloisten sotiemme veteraanien, heidän puolisoidensa, leskiensä sekä sotaleskien kotona asumista. Tuotolla avustetaan esimerkiksi kotiapua kuten siivousta ja ikkunoiden pesua, kuntoutusta ja kuntoliikuntaa, virkistystoimintaa, silmälasien tai muiden apuvälineiden hankintaa, kodin kunnostuksia kuten kaiteiden asennuksia pesutiloihin ja kynnysten poistoja sekä kuljetuspalveluiden hankintaa.

Syöpäsäätiö on taistellut syöpää vastaan jo vuodesta 1948. Lahjoitusvarojen avulla tuetaan kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjotaan neuvontapalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiö edistää myös syövän ehkäisyä ja varhaista toteamista. Varoja ohjataan myös avustuksina vähävaraisille syöpäpotilaille sekä lapsen syöpäsairauden vuoksi vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen joutuneille perheille.

Sydänlapset ja -aikuiset ry 
on vuonna 1975 perustettu valtakunnallinen synnynnäisesti sydänvikaisten ja heidän läheistensä etuja ajava järjestö. Sydänlapset ja -aikuiset ry:n keskeisenä tavoitteena toimia kaikkien synnynnäisesti sydänvikaisten ja heidän läheistensä edunvalvojana sekä yhdyssiteenä tämän potilasryhmän ja terveydenhuollon henkilökunnan välillä.

Lisää luettavaa: