Kevään 2018 nimitysuutiset

Uutiset | Eilakaisla |

Eilakaisla tavoittelee strategiansa mukaisesti kasvua, minkä johdosta organisaatiota on vahvistettu useilla eri henkilöstönimityksillä. Vuoden vaihteessa ja alkuvuoden 2018 aikana on panostettu muun muassa digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen sekä vahvistettu yhtiön asiakaspalvelu- ja myyntiorganisaatiota.

Eilakaislan johtoryhmään ja digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi (CDO) on nimitetty 19.2.2018 alkaen, aiemmin Innofactorilla sekä liiketoiminta- että markkinointijohtajana työskennellyt, tradenomi Rami Karhu. Rami vastaa Eilakaislan digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja hän raportoi toimitusjohtaja Tom Kaislalle.
 
Eilakaislan johtoryhmän jäsen, KTM Erika Ehrnroothon ylennetty 1.1.2018 alkaen myynti- ja markkinointijohtajaksi. Aiemman markkinointivastuunsa lisäksi Erika vastaa nyt myös Eilakaislan uusasiakashankinnasta raportoiden jatkossakin toimitusjohtaja Tom Kaislalle.
 
Eilakaislan Helsingin toimipisteeseen on nimetty myyntipäälliköiksi 13.11.2017. alkaen merkonomi Petra Karasti, sekä 20.2. alkaen KTM Anna Nordberg ja merkonomi Daniel Westerholm. He raportoivat myynti- ja markkinointijohtajalle Erika Ehrnroothille. Lisäksi Web Designeriksi  on nimetty 15.3. alkaen Alexandra Koutuaniemi ja marketing traineeksi 26.2. alkaen Ilkkamarkus Perälä. He raportoivat samoin Erika Ehrnroothille.
 
Eilakaislan Helsingin toimipisteeseen on lisäksi nimetty rekrytointikonsulteiksi 15.11.2017 alkaen, kasvatustieteen maisteri Minna Juutilainen sekä 8.1.2018 alkaen Jaana Kesäläinen-Ruohola. He raportoivat toimitusjohtaja Tom Kaislalle.

Eilakaislan Oulun toimipisteeseen on nimetty yhteyspäälliköksi KM/kasvatustieteiden maisteri Jenna Jaurakkajärvi13.11.2017 alkaen. Hän raportoi tiiminvetäjä Anu Grekulalle.
 
Eilakaislan Turun toimipisteeseen on nimetty 5.2.2018 alkaen henkilöstökonsultiksi kasvatustieteen maisteri Anne Suolanko. Hän raportoi palvelupäällikkö Eeva Hiiterälle.
 
Eilakaislan Tampereen toimipisteeseen on nimitetty 1.3.2018 alkaen myyntipäälliköksi tradenomi Maria Soukka ja Jyväskylän toimipisteeseen 25.9.2017 alkaen yhteyspäälliköksi merkonomi Mirva Kemiläinen. He raportoivat palvelupäällikkö Kati Kulinille.

Lisää luettavaa: