Myyntipäällikkö - Tampere

Uutiset | Eilakaisla |

 Etsimme myyntipäällikköä Tampereen toimipisteeseemme.  

Pääasiallinen tehtäväsi on henkilöstöpalvelujen myynti, uusasiakashankinta sekä nimettyjen asiakkuuksien hoitaminen. Vahvistat Eilakaisla-brändiä persoonallasi ja kyvyilläsi. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi/ KTM) ja mielellään aikaisempaa kokemusta palvelujen myynnistä, asiakasprojektien läpiviemisestä sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Osaat työskennellä suomeksi ja englanniksi.

Olet luonteeltasi proaktiivinen, luonteva asiakaspalvelija ja tiedät, että asiakassuhde syntyy kuuntelemalla. Olet hyvä ihmistuntija ja tehokas organisoija, etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja kokonaisvaltaista työotetta, rohkeutta uusien asioiden kohtaamiseen sekä rutiininsietokykyä.

Me puolestamme tarjoamme sinulle työpaikan toimialan tunnetuimmassa yrityksessä sekä huipputiimin tuen. Me Eilakaislalla kehitämme toimintaamme ja palveluvalikoimaamme jatkuvasti ja pyrimme löytämään jokaisen asiakkaan henkilöstötarpeisiin oikeanlaisen ratkaisun. Alan parhaiden henkilöstökonsulttien avulla varmistamme asemamme henkilöstöpalvelualan tunnetuimpana, arvostetuimpana ja yrityskuvaltaan parhaana yrityksenä sekä alansa edelläkävijänä.

Jos palvelujen myynti ja asiakasrajapinnassa toimiminen ovat sinun juttusi, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 22.1.2018 mennessä osoitteeseen: hr(at)eilakaisla.fi otsikolla "Myyntipäällikkö Tampere". Luottamukselliset yhteydenotot: palvelupäällikkö Kati Kulin, puh. 0400 270 884.

Lisää luettavaa: