100 päivää Eilakaislalla

Muistan kirkkaasti, kun näin Eilakaislan työpaikkailmoituksen Web Designerin tehtävään, tiesin heti, että paikka oli kuin itselleni tehty. Ja koska oma mottoni on “better an oops than a what if”, päätin hakea paikkaa, ja sen onnekseni sain! Itsestäni kerrottakoon, että elämässäni erittäin tärkeässä asemassa ovat hyvinvointi ja mahdollisuus kehittyä jatkuvasti sekä ihmisenä että ammatillisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että myös työni on oltava sellainen, jonka kanssa omat arvoni kohtaavat.

Auttamassa suomalaisten työurilla

Siirryin ohjelmistoalalta henkilöstöpalvelualalle, joten aihe oli itselleni täysin uusi ja samalla erittäin mielenkiintoinen. Tärkeää on, että saan käyttää aikani auttaakseni muita, ja mikä sen parempi, kuin auttaa suomalaista oman unelmiensa uran löytämisessä!

Oltuani jo aikaisemmin Eilakaislan kanssa tekemisissä, tiesin että minut vastaanottaa energinen ja positiivinen työyhteisö, enkä ollut väärässä. Olenkin kokenut oloni erittäin tervetulleeksi ja tiimini on ottanut minut hyvin vastaan uutena jäsenenä.

Markkinointia henkilöstöpalvelualalla

Sata päivää on kulunut kuin siivillä. Työhaastattelussa sain kuulla, että Eilakaislalle oli tulossa markkinointiin kaikkea uutta ja mielenkiintoista, ja niiden parissa olemme nyt huipun markkinointitiimimme kanssa touhunneet koko kesän ja syksyn. Olemme sadassa päivässä ehtineet esimerkiksi

● suunnitella ja ottaa käyttöön markkinoinnin automaatiotyökalun HubSpotin,
● tuottaa henkilöstövuokraus- ja rekrytointimarkkinointi-animaatiot,
● kotiuttaa hakukoneoptimoinnin,
● toteuttaa muutaman ison kampanjan ja
● julkaista kymmeniä blogitekstejä.

Eikä sovi unohtaa sitä käsittämätöntä määrää some-päivityksiä, joita olemme julkaisseet.

Paljon uutta on vielä tulossa, ja vaikka sitä en voi lähteä vielä paljastamaan, tulette siitä kyllä pian kuulemaan!

Hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen

On ollut hienoa huomata, kuinka Eilakaislalla halutaan panostaa työntekijöiden hyvinvointiin sekä oman osaamisen kehittämiseen. Henkilöstölle on mm. järjestetty Firstbeat-mittaus, josta jokainen meistä on saanut erittäin tärkeää tietoa omaa terveyttään ajattelen. Tällä hetkellä olen itse myös koodauskurssilla, joka on ollut oma haaveeni pitkään ja sen avulla olen kehittynyt ja tulen kehittymään paremmaksi omassa työssäni.

Täällä meillä on aito halu auttaa ja kannustaa toisiamme, joka peilautuu suoraan myös työmme tuottavuuteen ja laatuun. Koen olevani erittäin etuoikeutettu saadessani olla osana tällaista työyhteisöä, enkä malta odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Lopuksi haluaisin vielä muistuttaa pienestä, mutta tärkeästä asiasta. Muistakaa, että positiivisuus on työyhteisön voimavara. Hymyile, se tarttuu varmasti muihinkin!

 

Kirjoittaja Alexandra Pispala työskenteli Web Designerina Eilakaislalla.


Löydä uusi ura!

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme ja rekisteröidy työnhakijaksi. Vaikka et juuri nyt aktiivisesti hakisikaan uutta työpaikkaa, suosittelemme luomaan kattavan profiilin ansioluetteloineen Kaislanet-palveluumme ja tilaamaan itsellesi työpaikkavahdin!

Katso avoimet työpaikat    Liity osaajayhteisöömme

Lisää luettavaa: