Syksyn 2018 nimitysuutiset

Uutiset | Eilakaisla |

Eilakaislan organisaatiota on vahvistettu useilla eri henkilöstönimityksillä. Kesällä ja syksyllä 2018 on jatkettu panostusta digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen sekä vahvistettu yhtiön asiakaspalvelu- ja myyntiorganisaatiota.

Eilakaislan johtoryhmään ja palvelujohtajaksi on nimitetty 24.9.2018 alkaen, aiemmin Premico Group Oy:ssä hallintojohtajana ja HR-päällikkönä työskennellyt, tradenomi Maija Kauppinen. Maija vastaa Eilakaislan palveluista ja asiakkuuksista ja hän raportoi toimitusjohtaja Tom Kaislalle.

Eilakaislan johtoryhmän jäseneksi ja talouspäälliköksi on ylennetty 1.8.2018 alkaen Mia Lahti. Hän raportoi samoin toimitusjohtaja Tom Kaislalle.

Eilakaislan Helsingin toimipisteessä, KTM Riikka Virtanen ja tradenomi Janica Weintraub on molemmat ylennetty palvelupäälliköiksi 12.9.2018 alkaen. He raportoivat palvelujohtaja Maija Kauppiselle. Eilakaislan Turun toimipisteeseen palvelupäälliköksi on nimitetty 19.11.2018 alkaen, filosofian maisteri Johanna Molin. Hän raportoi samoin Maija Kauppiselle.

Eilakaislan Helsingin toimipisteeseen on nimitetty henkilöstökonsulteiksi 24.4. alkaen KTM Rami Laakso ja 7.5. alkaen tradenomi Heidi Cantell sekä 4.6. alkaen tradenomi/ BBA Jennika Lehtinen. He raportoivat palvelupäällikkö Riikka Virtaselle.

Eilakaislan Turun toimipisteeseen on nimitetty henkilöstökonsultiksi 22.10.2018 tradenomi Anne Kumpulainen. Hän raportoi palvelupäällikkö Johanna Molinille.

Eilakaislan Lahden toimipisteeseen on nimetty henkilöstökonsultiksi tradenomi Jaana Kyhyräinen 22.8. alkaen. Eilakaislan Tampereen toimipisteeseen on nimetty henkilöstökonsultiksi tradenomi Riina Erkkilä 6.8.2018 alkaen. He raportoivat palvelupäällikkö Kati Kulinille.

Weople Oy:n Full Stack Developerin tehtäviin on 13.8.2018 alkaen nimitetty tradenomi (business information technology) Kari Ahdan. Hän raportoi CDO Rami Karhulle.

Lisää luettavaa: