Henkilöstöpalveluita tarjolla COVID-19-virustilanteesta huolimatta

Uutiset | Eilakaisla |

Suurimmaksi huolenaiheeksi noussut koronavirus (COVID-19) otetaan Eilakaislalla vakavasti. Pyrimme viranomaismääräyksiä ja -ohjeistuksia noudattaen palvelemaan sekä työnhakijoita että avun tarpeessa olevia yritysasiakkaitamme. Seuraamme herkällä korvalla tilanteen kehitystä suojataksemme henkilöstöämme, asiakkaitamme sekä liiketoimintamme jatkuvuutta ja olemme tarpeen tullen valmiita ottamaan varautumissuunnitelmat käyttöömme.

Ylläpidä yrityksesi toimintakyky

Osalla asiakkaistamme on tässäkin tilanteessa akuutti työvoiman tarve. Suoritamme henkilöstövuokra- ja rekrytointitilaukset sekä haastattelut tehokkaasti mm. etätyökaluja hyödyntäen. Toteutamme myös esimerkiksi lakisääteistä, muutosturvan edellyttämää sekä työllistymistä tukevaa koulutusta, uudelleensijoitusvalmennusta.

Lisätyövoiman tarve voi aiheutua myös muista sairauksista tai poissaoloista. Otamme vastaan uusia tilauksia ja tapaamme edelleen asiakkaitamme päivittäin etätapaamisissa. Lisäksi työstämme asiakkaidemme rekrytointitoimeksiantoja sekä kesärekrytointeja – näillä toiminnoilla olemme aktiivisesti mukana varmistamassa asiakkaidemme toimintakykyä ajalle, jolloin koronavirus on jo voitettu.

Suosimme etätyöskentelyä ja järjestämme tapaamiset, työhaastattelut ja valmennukset pääsääntöisesti etäyhteyksin. Tavoitteenamme on minimoida tartuntariskiä ja hillitä terveydenhoidon painetta.

Aktiivista tiedottamista jatketaan

Ylläpidämme ajantasaisia toimintaohjeita henkilöstöllemme MS Teamsiä hyödyntäen ja vuokratyöntekijöiden tiedotuskanavassa Kaislanetissa. Myös asiakkaita on lähestytty yhteisin ohjein ja omista yhteyshenkilöistä muistuttaen. Aktiivista tiedottamista tullaan myös tulevina viikkoina jatkamaan.

Asiakastoimeksiannoissamme työskentelevät vuokratyöntekijämme noudattavat ensisijaisesti asiakkaidemme toimintaohjeita. He voivat olla myös omaan, nimettyyn konsulttiin puhelinyhteydessä kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Teemme osaltamme parhaamme palvellaksemme kaikkia asiakkaitamme, niin työnhakijoita kuin yritysasiakkaita, akuutin kriisin aikana ja sen jälkeen.


Erika Ehrnrooth
toimitusjohtaja
Eilakaisla Oy


Työnhakijatyönhaku ja rekrytoinnit jatkuvat kuten aikaisemminkin koronaviruksesta huolimatta. Rekisteröidy siis työnhakijaksi ja tutustu avoinna oleviin tehtäviimme!

Katso avoimet työpaikat  Liity osaajayhteisöömme

 

Koronavirus ja sen vaikutus työsuhteisiin -webinaarin tallenne

Lisää luettavaa: