Kevään 2019 nimitysuutiset

Uutiset | Eilakaisla |

Eilakaislan toimitusjohtajaksi on nimitetty Erika Ehrnrooth.

Eilakaislan johtoryhmän jäsen, yhtiön myynti- ja markkinointijohtajana kaksi vuotta toiminut, KTM Erika Ehrnrooth on ylennetty 1.6.2019 alkaen Eilakaisla konsernin toimitusjohtajaksi. Toisen polven perheyrittäjä, yhtiön toimitusjohtajana 15 vuotta toiminut omistaja Tom Kaisla siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi. Hallituksessa jatkaa kauppaneuvos Eero Lehti sekä kauppaneuvos Soili Suonoja.

”Minut on valittu tekemään Eilakaislasta Suomen johtava työelämäekspertti, ja auttaa yhtiötä ottamaan se asema, joka sille kokeneimpana suomalaisena henkilöstöpalveluyrityksenä kuuluukin. Vahvistamme Eilakaislan yhteiskunnallista roolia entisestään,” sanoo Ehrnrooth.

“Aina on luotava uutta ja mentävä eteenpäin” oli yksi yrityksen perustajan Eila Kaislan vakiolauseista, ja nyt omalta osaltani on tullut hyvä hetki mennä eteenpäin ja auttaa yhtiötä eri roolissa hallituksessa, kun oikea henkilö toimitusjohtajaksi on löytynyt”, Kaisla sanoo.

Nimityksen myötä Eilakaislan johtoryhmä uudistuu. Eilakaislan asiakaspalvelu- ja myyntiorganisaatiota on kevään aikana myös vahvistettu useilla eri henkilöstönimityksillä.

Eilakaislan johtoryhmän jäsen, palvelujohtaja ja tradenomi Maija Kauppinen vastaa 1.6.2019 alkaen aiemman palvelu- ja asiakkuusmyyntivastuunsa lisäksi myös uusasiakashankinnasta raportoiden jatkossa toimitusjohtaja Erika Ehrnroothille.

Eilakaislan johtoryhmään ja HR- ja kehityspäälliköksi on nimitetty 27.5.2019 alkaen, aiemmin Helsingin Yliopistolla henkilöstöpäällikkönä työskennellyt, ylempi tradenomi (MBA) Joonas Kopperi. Joonas vastaa HR:stä ja IT:stä ja hän raportoi toimitusjohtaja Erika Ehrnroothille.

Eilakaislan johtoryhmän jäseneksi ja markkinointipäälliköksi on ylennetty 1.6.2019 alkaen tradenomi Tanja Tiitta. Hän raportoi samoin toimitusjohtaja Erika Ehrnroothille.

Eilakaislan aluepäälliköksi on nimetty 11.2.2019 KTM Tero Ojaniemi ja hän vastaa Tampereen ja Lahden toimipisteistä raportoiden palvelujohtaja Maija Kauppiselle.

Eilakaislan Tampereen toimipisteeseen on nimetty henkilöstökonsultiksi 15.4.2019 KTM Eveliina Peltoniemi. Hän raportoi aluepäällikkö Tero Ojaniemelle. Eilakaislan Lahden toimipisteeseen on nimetty henkilöstökonsultiksi kasvatustieteiden maisteri Hannele Hiltunen 14.1.2019 alkaen. Hän raportoi samoin aluepäällikkö Tero Ojaniemelle.
 
Eilakaislan Helsingin toimipisteeseen on nimitetty rekrytoinnin palvelupäälliköksi 11.6.2019 Anssi Säkö. Hän raportoi palvelujohtaja Maija Kauppiselle.

Eilakaislan Helsingin toimipisteeseen on nimitetty Talent Acquisition Specialistiksi 2.1.2019 Marjo Hämäläinen. Hän raportoi palvelujohtaja Maija Kauppiselle. Palveluiden tiiminvetäjänä toiminut Anna Nikkinen on siirtynyt vuoden 2019 alusta alkaen Key Account Managerin rooliin. Hän raportoi samoin Maija Kauppiselle.

Eilakaislan Turun toimipisteeseen on nimitetty henkilöstökonsultiksi, KTM Mira Liikkanen. Mira on työskennellyt ennen vanhempainvapaalta paluutaan Helsingin toimipisteessä henkilöstökonsulttina ja HR asiantuntijana. Hän raportoi jatkossa aluepäällikkö Johanna Molinille.

Lue myös lehdistötiedote 29.5.2019 >

Lisää luettavaa: