Miksi Kaislanetin työnhakulomakkeen huolellinen täyttö kannattaa?

Työnhaku, Työhakemus | Eilakaisla |

Olen työssäni nyt jonkin aikaa kontaktoinut puhelimitse Eilakaislan sähköiseen järjestelmään, Kaislanettiin, työnhakijaprofiilin luoneita henkilöitä. Avoimia puhelinhaastatteluita tehdessäni, olen havainnut työnhakijoiden täyttävän työnhakuprofiilejaan eri tavoin. Useat profiilin luoneista henkilöistä eivät ole täyttäneet profiiliinsa juuri mitään tietoja itsestään, kuitenkin useimmat heistä ovat yllätyksekseni olleet erittäin kiinnostuneita uusista työmahdollisuuksista ja ovat kertoneet olevansa aktiivisessa työnhaussa. Seuraavassa avaan, miksi profiilin huolellinen täyttäminen olisi tärkeää.

Eilakaislalla avoimien työpaikkojen haku tapahtuu Kaislanet-palvelussa. Työnhakijaprofiili kannattaa luoda kuitenkin jo ennakkoon, vaikka sopivaa työpaikkaa ei juuri sillä hetkellä olisikaan tarjolla. Syy tähän on simppeli. Rekrytointikonsulttiemme etsiessä rekrytointien yhteydessä sopivia tekijöitä, tehdään eri avainsanoilla hakuja myös Kaislanetista tietyn alan tai osaamisen omaavien henkilöiden löytämiseksi.

Mikäli työnhakija on täyttänyt profiilinsa huolella, tarjoaa se rekrytoijalle paljon arvokasta tietoa ja ennen kaikkea, nousee rekrytoijan hakutuloksiin. Ja jos henkilön osaaminen on kohdillaan, on hakijalla mahdollisuus päästä mukaan käynnissä olevaan avoimeen hakuun. Huolellinen profiilin täyttäminen kasvattaa siis uuden työpaikan saantimahdollisuuksiasi.

Mitä huolellinen työnhakijaprofiilin täyttäminen tarkoittaa?

Kaislanet-palvelun käyttö on sujuvaa ja omien tietojen täyttäminen profiiliin käy nopeasti.

  • Täytä profiiliisi perustiedot itsestäsi, kerro minkälaista työtä etsit ja millaisista haasteista olet kiinnostunut.
  • Kerro avoimessa kentässä itsestäsi, osaamisestasi ja työnhakutilanteestasi.
  • Muistathan lisätä profiiliisi myös oman cv:si pdf-muodossa.

Antamalla itsestäsi mahdollisimman paljon tietoa ja pitämällä profiilisi ajan tasalla, Eilakaislan rekrytoijat tietävät sinun olevan aktiivisessa työnhaussa. Lisäämällä profiiliisi hakuvahdin, saat tuoreimmat sinulle sopivat tehtävät suoraan sähköpostiisi.

Suosittelen maksimoimaan omat työnsaantimahdollisuutesi täyttämällä työnhakuprofiilisi huolellisesti. Me Eilakaislalla käymme profiileja aktiivisesti läpi ja tällä tavoin voi sinunkin profiilisi tarttua paremmin haaviimme.

Alla on suora linkki, jonka kautta voit lukea ohjeita työnhakusi käynnistämiseksi Eilakaislan kautta.

Miten haen työpaikkaa Kaislanetissä? >

Kirjoittaja Anniina Pulkkinen työskenteli HR-harjoittelijana Eilakaislalla


Löydä uusi ura!

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme ja rekisteröidy työnhakijaksi. Vaikka et juuri nyt aktiivisesti hakisikaan uutta työpaikkaa, suosittelemme luomaan kattavan profiilin ansioluetteloineen Kaislanet-palveluumme ja tilaamaan itsellesi työpaikkavahdin!

Katso avoimet työpaikat    Liity osaajayhteisöömme

Lisää luettavaa: