TOP 3 luetuimmat blogit 2022

Uutiset | Eilakaisla |

Mitkä blogit kiinnostivat tänä vuonna eniten lukijoitamme – sekä työnantajia että työnhakijoita? Listasimme vuoden 2022 luetuimmat blogimme. Antoisia lukuhetkiä!


TOP 3 blogit työnantajille:

1. Tämän vuoksi soveltuvuusarvioinnit muuttuivat henkilöarvioinneiksi

Miksi henkilöarvioinnit muuttuivat soveltuvuusarvioinneiksi? Entä mitä soveltuvuusarvioinnit oikeastaan mittaavat? Tutustu palveluun blogista!

2. Mitä ei saa kysyä työhaastattelussa?

Millaisia kysymyksiä ei saa kysyä työhaastattelussa? Lue blogista!

3. Cramo rekrytoi Eilakaislan avulla lähes 30 uutta asiantuntijaa

"Suomessa Cramolla on parhaillaan menossa mittava organisaation muutosprojekti, jonka yhteydessä rekrytoidaan lähes 30 uutta työntekijää. Yhdessä Eilakaislan kanssa sopivia asiantuntijoita on onnistuttu löytämään nopeasti." Lue Cramon asiakaskokemus!

 

TOP 3 blogit työnhakijoille:

1. Kerro hieman itsestäsi? Vinkit, joilla vastaat tähän vakiokysymykseen työhaastattelussa

"Kerro hieman itsestäsi?" on loistava tilaisuus herättää kiinnostus sekä erottautua muista hakijoista työhaastattelusta. Lue vinkit blogista!

2. Nappaa vinkit loistavaan työhakemukseen!

Työhakemus on myyntipuhe, joka täydentää ansioluettelon tietoja. Lisäksi sen on tarkoitus perustella työnantajalle se, miksi olet oikea henkilö kyseiseen tehtävään. Ota blogista talteen täsmävinkit työhakemuksen tekoon!

3. Metsäkonekuskina Kanadassa – näin haku onnistui ja tällaista työ on

Millainen oli työnhakuprosessi metsäkoneenkuljettajaksi Kanadaan? Entä millaista työ ja elämä on Kanadassa? Lue blogista Teemun kokemus!

Lisää luettavaa: