Vuoden 2020 nimitysuutiset

Uutiset | Eilakaisla |

Eilakaislan asiakaspalvelu- ja myyntiorganisaatiota on vahvistettu useilla eri henkilöstönimityksillä.

Eilakaislan johtoryhmään ja myyntijohtajaksi on nimitetty 10.8.2020 alkaen, aiemmin Studentwork Finland Oy:llä myyntijohtajana työskennellyt, KTM Antti Jussila. Antti vastaa Eilakaislan myynnistä sekä asiakkuuksista ja palveluista - nykyisen palvelujohtaja Maija Kauppisen jäädessä perhevapaalle elokuussa 2020 - ja raportoi toimitusjohtaja Erika Ehrnroothille.

Eilakaislan johtoryhmään talouspäälliköksi on nimitetty 10.8.2020 alkaen, aiemmin Transdev Finland Oy:llä talouspäällikkönä työskennellyt, tradenomi Satu Ahola. Hän vastaa kokonaisvaltaisesti konserniyhtiöiden taloushallinnosta ja hän raportoi samoin toimitusjohtaja Erika Ehrnroothille.

Eilakaislan Helsingin toimipisteen aluepäälliköksi on ylennetty Anssi Säkö 1.6.2020 alkaen. Hän raportoi myyntijohtaja Antti Jussilalle.

Eilakaislan Helsingin toimipisteeseen seniorkonsultiksi on nimitetty 24.2.2020 alkaen Minna Kauhanen. Hän raportoi aluepäällikkö Anssi Säkölle. Rekrytointikonsultiksi on nimitetty 2.3.2020 Outi Hallapää, joka samoin raportoi Anssi Säkölle. Henkilöstökonsultiksi on nimitetty 7.1.2020 alkaen Arttu Töyry. Hän raportoi palvelupäällikkö Riikka Virtaselle. Toimistoassistentiksi on nimitetty 21.1.2020 alkaen Manuela Norrgrann. Hän raportoi HR- ja kehityspäällikkö Joonas Kopperille.

Eilakaislan Tampereen toimipisteeseen myyntipäälliköksi on nimitetty KTM Topi Syvänen 2.12.2019 alkaen. Hän raportoi aluepäällikkö Tero Ojaniemelle.

Lisää luettavaa: