Eilakaisla löysi Vermo Areenalle toimitusjohtajan, jolla on kipinää

Referenssit | Eilakaisla |

Vermo Areenalle piti löytää uusi toimitusjohtaja tarkkaan suunnitellussa aikataulussa. Lisähaasteensa projektille toi erityinen toimiala sekä uusi toimintastrategia, jota uuden toimitusjohtajan on tarkoitus toteuttaa ja kehittää edelleen. Vermo Areena on Suomen pääravirata, jossa ravataan viikoittain. Tämän lisäksi se tavoittelee tulevaisuudessa kasvua tapahtuma-areenana. Rekrytointikumppaniksi valittiin Eilakaisla, jonka prosessi saa Vermon hallitukselta kiitosta.


– Me tiesimme jo ennakkoon, että Vermon johtoon tarvitaan henkilö, jolla on kipinää ja kokemusta tapahtumajärjestämisestä. Henkilöllä tuli myös olla kipinää lajiin, Vermo Areenan hallituksen puheenjohtaja Juha Lyytinen muistelee projektin aloitusta.

– Meillä oli alusta asti tunne, että he ovat todella innostuneita auttamaan juuri meitä. Se välittyi ensitapaamisesta asti, Lyytinen perustelee kumppanin valintaansa.

Hakijalle rekrytointi oli miellyttävä kokemus

Tammikuussa toimitusjohtajana aloittanut Heikki Häyhä haki tehtävään Eilakaislan avoimen rekrytoinnin kautta.

– Ensimmäiset haastattelukierrokset toteutettiin vain Eilakaislan rekrytoijan kanssa. Tilanne tuntui minusta kokonaisuudessaan luonnolliselta, Häyhä muistelee.

Asiantuntevaa palvelua

Kun esikarsinta Eilakaislan puolelta oli tehty, toimitettiin lista sopivista ehdokkaista Vermo Areenan hallitukselle. Tämän jälkeen toteutettiin uusi haastattelukierros.

– Tulin Eilakaislan edustajan kanssa tänne Vermo Areenalle haastatteluun, jossa oli sitten hallituksen edustajia. Se oli luonnollisesti jo hieman kuumottavampi tilanne, Häyhä kertoo.

– Minun mielestäni rekrytointi toimi erittäin jouhevasti ja sovitusta aikataulusta pidettiin kiinni. Meille vermolaisille jäi todella positiivinen kokemus koko prosessista, koska toimeen löydettiin juuri oikea henkilö, jonka johtamana Vermo Areenan tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta, Lyytinen summaa myhäillen.

Lue lisää rekrytoinnista >
Pyydä tarjous >

Lisää luettavaa: