Eilakaisla vastasi Granlundin rekrytointitarpeisiin nopeasti

Referenssit | Eilakaisla |

Grandlundin kesä 2017 oli kiireinen. Yrityksen jatkuvan kasvun tarina oli kestänyt jo pitkään ja nyt tarvittiin pikaisesti lisävahvistusta henkilöstöhallintoon. Oli tarve löytää HR-asiantuntija, joka toimisi vahvassa roolissa uuden HR-järjestelmän käyttöönottoprojektissa sekä ottaisi haltuunsa palkkahallinnon kokonaisuudessaan. Granlundin henkilöstöpäällikkö Minna Lappalainen otti yhteyttä Eilakaislaan.

”Mielikuvani Eilakaislan vahvasta brändistä sekä nopeasta ja asiantuntevasta palvelusta sai minut soittamaan heille”, kertoo Granlundin henkilöstöpäällikkö Minna Lappalainen. Heinäkuussa työnhakuprosessin käynnistäminen voi usein olla haastavaa lomakauden vuoksi, mutta Eilakaislalla asiat saatiin käyntiin pikaisesti. ”Soitettuani Eilakaislalle prosessi käynnistyi välittömästi. Kuulin, että Eilakaislan hakijakannasta ja verkostoista löytyy todennäköisesti hyvinkin nopeasti juuri tähän tehtävään sopiva henkilö ja näin myös kävi! Elokuun toisella viikolla meillä aloitti tehtävässä osaava ja kokenut HR-asiantuntija Nina Puttonen", Lappalainen kertaa. 

" Soitettuani Eilakaislalle prosessi käynnistyi välittömästi. Kuulin, että Eilakaislan hakijakannasta ja verkostoista löytyy todennäköisesti hyvinkin nopeasti juuri tähän tehtävään sopiva henkilö ja näin myös kävi!Granlund.png

Puhelinsoitosta haastatteluun

Myös Nina Puttosen päässä asiat etenivät vauhdikkaasti. Jo Eilakaislalta tulleen ensimmäisen puhelun  perusteella Puttonen oli valmis sopimaan haastattelun ja pian hän olikin jo Eilakaislan toimistolla tapaamassa toimeksiantoa hoitavaa konsulttia. Tapaamisesta jäi positiivinen fiilis ja seuraavaksi edettiin jo asiakkaan haastatteluun. ”Keskustelussa heidän kanssaan minulle vahvistui lopullisesti, että tämä on minun paikkani. Tulin valituksi tehtävään, allekirjoitin työsopimuksen Granlundin kanssa ja aloitin työt intoa täynnä. Heti ensimmäisestä työpäivästä tiesin, että olen tullut kotiin. Ja tuo tunne on säilynyt kiireisten työpäivien keskellä koko syksyn ajan”, Nina Puttonen iloitsee.

" Heti ensimmäisestä työpäivästä tiesin, että olen tullut kotiin. Ja tuo tunne on säilynyt

Granlundin työntekijöistä peräti 96 % kertoo olevansa tyytyväisiä työpaikkaansa. Yrityksessä tarjotaan mahdollisuus kehittää niin itseään kuin työympäristöään, yrityskulttuuri on avointa ja sisäiseen viestintään panostetaan. Tavoitteena on antaa jokaisen granlundilaisen käyttää ja kehittää kykyjään parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä on myös onnistuttu. "Granlundin työntekijät työskentelevät mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissa ja heidän osaamistaan kehitetään suunnitelmallisesti. Koulutustarjonta antaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja päästä eteenpäin uralla”, kertoo henkilöstöpäällikkö Minna Lappalainen.

Yhteistyöstä Eilakaislan kanssa jäi kummallekin osapuolelle positiivinen mielikuva. ”Uskon, että vastaavanlaisissa asiantuntijarekrytoinneissa Eilakaisla voi auttaa meitä jatkossakin", toteaa henkilöstöpäällikkö Minna Lappalainen. ”Eilakaislalla tunnistettiin osaamiseni ja ohjattiin oikeaan tehtävään. Tiedottaminen toimi koko prosessin ajan hyvin ja kokonaisuudesta jäi todella hyvä fiilis. Olenkin jo suositellut Eilakaislaa monille kontakteilleni ja jos itse joutuisin vielä uudelleen työnhakutilanteeseen, ottaisin ensimmäisenä yhteyttä Eilakaislaan”, Nina Puttonen kertoo ja jatkaa ”omasta hakuprosessistani annan arvosanaksi täyden kympin.”

Lue lisää: Nina Puttosen uratarina >


Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. He ovat Suomessa johtava toimija kaikilla palvelualueillaan. Energiatehokkuus, toimialoja tukevat ohjelmistot sekä integroidun suunnittelun kehittäminen ovat asioita, joihin he panostavat. Granlund on perustettu vuonna 1960 ja konsernissa työskentelee noin 800 asiantuntijaa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 62 miljoonaa euroa – kasvua edellisestä vuodesta syntyi 3 %.

 
 Kirjoittaja Minna Helander työskenteli henkilöstökonsulttina Eilakaislalla.  

Lisää luettavaa: