Mikä on Kaislanet?

Kaislanet on Eilakaislan extranet-palvelu, joka toimii monipuolisena viestintäkanavana sekä työnhakijoille, Eilakaislan kautta vuokratyösuhteeseen rekrytoiduille työntekijöille että yritysten edustajille.

Kaislanettiin rekisteröitymällä työnhakija vaivattomasti mukana useammassa haussa

Kun työnhakija löytää Eilakaislan käyttämistä ilmoituskanavista itseään kiinnostavan työpaikkailmoituksen ja päättää hakea kyseistä paikkaa, pyydämme hakijaa täyttämään ja lähettämään hakemuksen tehtävään rekisteröitymällä Kaislanettiin. Mikäli työnhakijalla on jo profiili luotuna Kaislanettiin, voi hän sitä kautta vaivattomasti hakea häntä kiinnostavia työpaikkoja.

Kaislanettiin rekisteröidyttyään, työhakija voi valmiiksi ladata profiiliinsa useamman työnhakuasiakirjan (esimerkiksi työhakemuksen ja CV:n eri kieliversioina). Tämä nopeuttaa ja helpottaa työnhakua. Lisäksi Kaislanetissä työnhakija voi selata avoimia työpaikkoja alueittain, toimialoittain ja työsuhteen luonteen mukaan. Työnhakija näkee myös työhakemuksensa statuksen, eli missä käsittelyvaiheessa hänen työhakemuksensa on kyseisen haun kohdalla.

Työpaikkojen selailun ja jatkuvan etsimisen helpottamiseksi hakija voi luoda Kaislanetissä hakuvahdin omien työnhakukriteeriensä pohjalta. Hakuvahti ilmoittaa hakijalle sähköpostitse, milloin Eilakaislalla on avautunut hänen hakuvahtiaan vastaava työpaikkailmoitus. Kaislanetistä löytyy myös suorat linkit Eilakaislan blogeihin sekä some-kanaviin ja niiden tuoreimpiin uutisointeihin. Eilakaislan henkilöstökonsultit perehtyvät myös Kaislanettiin täytettyihin avoimiin työnhakuprofiileihin ja kutsuvat työnhakijoita avoimiin haastatteluihin. Hyvin täytetyt työnhaku- ja osaamisprofiilit ovat tässä tärkeässä asemassa.

Työntekijälle Kaislanet on kätevä viestintäkanava

Eilakaislan työntekijöille – eli henkilöstövuokrauksen kautta Eilakaislan asiakasyrityksessä työskenteleville –Kaislanet on ensisijaisesti työaikaraportoinnin työkalu. Myös työntekijöille ajankohtaiset asiat uutisoidaan Kaislanetissa. Sieltä löytyvät kaikki työsuhteeseen liittyvät materiaalit käytännön ohjeistuksineen esimerkiksi tuntilistan täyttämisestä tai toimintaohjeet sairastuessa. Kaislanetin kautta työntekijät voivat ilmoittaa vuosilomiensa ajankohdat ja olla yhteydessä palkanlaskijaan tai henkilöstökonsulttiinsa. Tietysti Kaislanet on työntekijöille myös tuo edellä mainittu tuttu työnhakukanava, jossa voi selata työpaikkoja ja lähettää hakemuksia kiinnostaviin työpaikkoihin.

Työntekijän työtunnit hyväksytään Kaislanetissa

Yrityksen näkökulmasta Kaislanet toimii ensisijaisesti Eilakaislan työntekijöiden toimeksiantojen seurantatyökaluna ja työaikaraportoinnin seuranta- ja hyväksymistyökaluna. Eilakaislan yritysasiakkaan yhteyshenkilö saa omat tunnuksensa Kaislanettiin työntekijän aloittaessa työssään. Lisäksi Kaislanetissä uutisoidaan ajankohtaisista asioista yritysasiakkaille. Myös suorat linkit blogeihimme sekä some-kanaviimme löytyvät täältä.

 

Kirjoittaja Mira Liikkanen työskenteli henkilöstökonsulttina Eilakaislalla.


 

Löydä uusi ura!

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme ja rekisteröidy työnhakijaksi. Vaikka et juuri nyt aktiivisesti hakisikaan uutta työpaikkaa, suosittelemme luomaan kattavan profiilin ansioluetteloineen Kaislanet-palveluumme ja tilaamaan itsellesi työpaikkavahdin!

Katso avoimet työpaikat   Liity osaajayhteisöömme

Lisää luettavaa: