Eilakaisla uuteen osoitteeseen Jyväskylässä

Uutiset | Eilakaisla |

Eilakaislan Jyväskylän toimipiste muutti pe 27.9. takaisin ydinkeskustan kävelykadulle, Tawastin kauppakeskukseen, osoitteeseen Kauppakatu 35. Työnhakijoita ja asiakkaita pystytään uusista tiloista käsin palvelemaan entistä paremmin!

Eilakaislan Jyväskylän palvelupiste ehti toimia aiemmissa tiloissaan Hannikaisenkadulla miltei kolme vuotta. Vaikka paikallisten hyvin tuntemassa Asemapäällikön talossa viihdyttiinkin hyvin, tuntui paluu keskustaan luontevalta siirrolta.

Uudet tilat otetaan vauhdikkaasti käyttöön, kun heti torstaina 3.10. klo 8-11 palvelupisteessä järjestetään avoimet ovet työnhakijoille. Tapahtumassa työnhakijoille jaetaan LinkedIn-tärppejä ja vinkkejä CV:n tekoon.

"Yhteydet Tawastin kauppakeskukseen ovat loistavat - työnhakijoiden on helppo saapua ja löytää paikalle", kertoo Eilakaislan aluepäällikkö Pia Pipatti. "Tilamme sijaitsevat 2. kerroksessa, joihin pääsee joko kauppakeskuksen sisältä tai kävelykadun kujalta".

Pipatti toivottaa niin asiakkaat kuin työtekijät ja -hakijatkin tervetulleiksi katsastamaan uusia tiloja ja tervehtimään Jyväskylän tehotiimiä Kaisaa, Mirvaa ja Viiviä.

 

Jyväskylän toimipisteemme yhteystiedot >

Lisää luettavaa: