Osaatko hakea uutta ammattitaitoa yrityksesi käyttöön, vuokrattuna?

Tunnistan huolet siitä, että vuokratyön teettäminen voi herättää kysymyksiä. Rauhoitan samalla kokemustemme kautta, sillä olemme kulkeneet pitkän matkan suomalaisilla työmarkkinoilla. Henkilöstövuokraus on tätä päivää ja huomista. Se ratkoo joustavasti niin yrityksesi tekijäpulaa kuin tekijöiden toiveita oman työnsä osalta. Ammattitaitoa on nyt saatavilla, nopeastikin ja aina yhteisten tavoitteiden mukaisesti.

Osaajat hakeutuvat meille, koska Eilakaisla tunnetaan 

Se ammattitaito, mitä meille on kertynyt suomalaisesta työelämästä, annamme asiakkaidemme käyttöön. Olen vilpittömän iloinen tuoreista tutkimustuloksista. Eilakaisla tunnetaan todella hyvin, ja meitä arvostetaan henkilöstöpalvelualan luotetuimpana yrityksenä. Vuokrahenkilöstön ammattitaidon osalta olemme henkilöstöpalvelualan kärkeä ¹. Tästä seuraa vain hyvää. Ammattitaitoiset tekijät osaavat jatkossakin hakeutua meille, ja me osaamme ohjata heidät teille.

 

Milloin henkilöstövuokraus toimii parhaiten

Henkilöstövuokrausta käytetään useimmin sairastumisesta, sijaistuksista ja ruuhkahuipuista johtuvaan tekijäpulaan. Vähemmän tiedettyä on, että vuokratyötä hyödynnetään myös pidemmissä hankkeissa, tukitoimintojen ja asiakaspalvelun ulkoistamiseen tai kun yritys ei itse halua kantaa huolta työnantajavelvoitteista. Eilakaislalla keskimääräiset vuokratyösuhteet ovat 9 kuukauden mittaisia. Usein tekijä palkataan henkilöstövuokrauksen jälkeen yritykseen, minkä sopimuksemme hyvin mahdollistaa.

Saat henkilöstövuokrauksen palveluna

Yrityksesi saa osaajat käyttöönsä palveluna. Käytännössä me kannamme työnantajan vastuut ja velvoitteet kustannuksineen. Käyttäjäyritys maksaa osaajasta vain tehdyn työajan mukaan. Voit aina haastaa meidät, sillä toimintamme on läpinäkyvää. Avaamme palvelumme vaiheet ja laskutuksen perusteet. Saat meistä hyvän kumppanin, sillä kuljemme sananmukaisesti tekijän rinnalla ja yrityksesi arjessa mukana.


Lähesty vuokratyötä uudesta kulmasta

Rohkaisen sinua lähestymään henkilöstöasioita tuoreesta näkökulmasta. Projektitöiden tekeminen on yhä useimmilla toimialoilla jo arkipäivää. Käytäntö on todentanut myös asenteiden olevan kohdillaan. Eilakaislalaiset haluavat tehdä vähän enemmän. Miten me voimme auttaa teitä tänään?


                                                                                                                                        ¹ Tutkimustulokset: TEP 2017, Taloustutkimus

Lataa opas: Henkilöstöä palveluna

Lisää luettavaa: